Kandil’in savaş baronuna sert tepki göstererek Kürtler dışında herkesin işini gören “taşeron bir çete olduğunu” söyleyen HÜDA PAR Sözcüsü Yunus Emiroğlu, “Biz sizin de ihale ortaklarınız CHP’lilerin de gerçek yüzünü biliyoruz.” dedi.

Malazgirt Zaferi'nin 953'üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Bitlis'in Ahlat ilçesinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Hüda-Par lideri ile törende elini havaya kaldırması Kandil'i çıldırttı.

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Duran Kalkan "Utanmıyor mu, hiç anlamıyor mu bunu? Kürtlere karşı savaştırmak için bir oyundur. Geçmişte, yüzyıl önce nasıl yaptılarsa, Lozan sürecinde başarılı oldularsa aynı şeyi şimdi tekrarlamak istiyorlar. O zamanki işbirlikçilik, ihanetin uğursuz rolünü şimdi bazıları yine oynama peşindeler. Bundan uzak dursunlar. Yoksa zararını görürler. Yani buna Özgürlük Mücadelesi izin vermez. Bu temelde halkımıza da çağrı yapıyorum. Bu en büyük tehlike. En kötü oyun. Bu gerçeği görelim. Bunlara karşı net tutum olmalı." dedi.

HÜDA PAR: MAYIN EŞEKLERİ!

Kandil’in savaş baronuna sert tepki göstererek Kürtler dışında herkesin işini gören “taşeron bir çete olduğunu” söyleyen HÜDA PAR Sözcüsü Yunus Emiroğlu, “Biz sizin de ihale ortaklarınız CHP’lilerin de gerçek yüzünü biliyoruz.” dedi.

Emiroğlu, HÜDA PAR’ı hedef haline getirmek ve toplumda her geçen gün büyümesine engel olmak isteyenlere sert tepki gösterdi.

Kandil’in savaş baronlarının Kürtler dışında herkese hizmet ettiğinin altını çizen Emiroğlu, “HÜDA PAR’dan söz ederken yerinde duramıyor, kin ve öfkesinden hoplayıp duruyor. Belli ki patronlar çok sıkıştırmış. Yıllardan beri akıttıkları kan, yaptıkları vahşet ve işledikleri cinayetler yetmemiş olacak ki yine aynı dili kullanmakta ısrar ediyor. 

Toplumumuz artık sizi çok iyi tanıyor. 40-50 yıldır Kürtlere sadece kan ve gözyaşı verdiniz. ‘Bekaa Vadisi’ne 15 bin Kürt gömdüm’ diyen Öcalan’ın neye ve kime hizmet ettiğini insanlar artık biliyor. Çetecilik dediğin işi sizden daha iyi kim yapabiliyor ki? Kürtlerin dışında herkesin işini gören taşeron çete sizsiniz. Salih Müslim’in ‘Amerika bize verdiği askeri malzemeler için minnet edemez. Biz Amerika için tam 11 bin şehit verdik’ şeklindeki sözlerini kimse unutmadı. Amerika’nın Suriye’deki çıkarları için binlerce Kürt’ü kurban ettiniz. Trump, ‘Ben Kürtleri çok seviyorum. Bizim için çekinmeden ölmesini biliyorlar’ demedi mi? Şimdi de Siyonizm için ölüme gönderme ihalesi aldığınız görülüyor. İnsanımızın bunu anlamayacağını sanıyorsunuz. Ama o günler geride kaldı.” dedi.

Yorumlar 212 Yorum Var
  • Ertuğrul Yavuz 09.09.2024 11:34
    ALLAH teröristleri ve onları destekleyen herkesi kahretsin. amin....
  • KILIÇ 09.09.2024 08:45
    Vallahi helal olsun, yıllar sonra bir yiğit ve Müslüman Kürt çıktı ve Kürtlerin kalbinden geçenleri ve Türkiye düşmanlarının emellerini söylerken PKK'nın da kirli yüzünü birkez daha ifşa etti. Kutluyorum.
  • Mustafa 09.09.2024 08:40
    "Siz Kürtlerin başına gelen en büyük musibetsiniz" "Emperyalistlerin mayın eşeğisiniz" Çok doğru tesbitler... Ağzına ve yüreğine sağlık Yunus Emiroğlu abim. Allah ayağınızı hak yolda sabit eylesin.
  • Ali 09.09.2024 08:07
    ABD.siyonis israil.ve Avrupa nin eşekligini yapıyorlar hizmetkarlik yapıyorlar Lik yapıyorlar
  • BAYBURT'LU RECEP 09.09.2024 07:46
    MİİİİİTTT MİİİİİTTT MİİİİİTTT BUNU NE ZAMAN Poşetliyeceksiniz
Daha fazla yorum görüntüle