HABER7

Rüya vasıtasıyla şehit oğlunun enkazdaki yerini bulan Gazzeli bir anne, yavrusunun parçalanmış naaşını kucağında taşıdı.

Gazze’de İsrail’in terör saldırısında yıkılan evinin enkazında oğlu Ahmet’e günlerce ulaşılamayan anne, arkadaşının kızının rüyası sayesinde naaşını bulabildiğini anlattı. Gazzeli anne, “Kızın rüyasına geldi ve ona nerede olduğunu anlattı. Koridorda olduğunu söyledi. ‘Annem gelsin beni çıkarsın.’ dedi.” şeklinde konuştu.

Oğlunun cansız bedeninin vücut bütünlüğünün bozuluğunu belirten anne, sözlerinin başından sonuna kadar Allah’a tevekkül örneği sergiledi.

Gazze’de bir gazetecinin mülakat gerçekleştirdiği annenin sözleri şöyle...

“Oğlumu kemik kemik bir araya getirdim. Ona dedi ki: Anneme söyle ağlamasın. Söyle ona yaşadığım için mutluyum. Gelip beni kaldırabilir. Koridorda sıkıştım kaldım. Üç katın altında sıkışıp kaldığı yeri tarif etti.

Rüyasında bir kıza göründü. O benim arkadaşımın kızı. Kızın rüyasına girdi ve ona nerede olduğunu anlattı. Koridorda olduğunu söyledi. ‘Annem gelsin beni çıkarsın’ dedi. Genç adam buraya geldi. Oturmuş bekliyordum. Kefeni getirdi ve onu çıkarmaya başladı. Ahmet’i bütün bir beden olarak görmek isterdim. Ama Allah böyle istedi. Her şeyde bir hayır vardır.

Sanki oğlumu yeni doğurmuş gibiydim. Bu benim değerli oğlum. Tıpkı onları taşıdığım gibi onu da taşıdım. Gerçekten. Onu Kemal Advan Hastanesi’ne kadar taşıdım. Oğlumu kemik kemik bir araya getirdim. Cenazesini ben kaldırdım. Erkekler dua okumayı bırakınca ben kendim okudum.

Allah’tan başka gidecek yoktur ve şehit Allah’ın sevgilisidir. Ahmet Allah’ın sevgilisidir...”

Yorumlar 38 Yorum Var
  • Nokta 10.09.2024 02:29
    Hesap günü gelecek...
  • Nihat 09.09.2024 23:22
    Azra Kohen bu anne çocuğunu niçin o bombalar altında bıraktı bir açıkla hele seni gidi seni
  • Mustafa 09.09.2024 21:36
    Tevekküle ve teslimiyete bakın... Maşaallah.... İsraili sizin sebatınız bitirecek inşaallah ...
  • Güven 09.09.2024 20:07
    Kahrolasın israil kahrolasın gun gelecek kimse size acımayacak o gün sizin için zillet günü zillet.
  • adem 09.09.2024 15:18
    israil zamanın moğoludur bununda sonu gelecek elbet
Daha fazla yorum görüntüle