AK Parti 26. Dönem Isparta Milletvekili Said Yüce, Milli Savunma Üniversitesi’nde 30 Ağustos'taki mezuniyet töreninde teğmenlerin siyasi sloganlar atıp kılıç çekmesi üzerine başlatılan soruşturma ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

AK Partili Said Yüce, soruşturma ile konunun geçiştirilmemesi gerektiğini belirtirken asıl sorunun askeri okullardaki eğitim sistemi ve müfredattan kaynaklandığını söyledi. Komutanların iyice araştırılması gerektiğini söyleyen Yüce, öğrenci seçiminde dini istismar eden FETÖ bahane edilerek dini özellikleri bulunmayan öğrencilerin tercih edildiğini ve bu konuda ayrımcılık yapıldığını vurguladı.

TEHLİKE ORTADAN KALKMIŞ DEĞİL

"15 Temmuz FETÖ darbe girişimine kadar, ondan biraz önce bile darbeler olmaz deniyordu. Ama ne yazık ki Türkiye bunu yaşadı." ifadesinde bulunan AK Parti eski milletvekili Said Yüce, "Türkiye, geçmişte sık sık darbelerle karşı karşıya kalmış bir ülke. 15 Temmuz FETÖ darbe girişimi gibi acı tecrübeler yaşandı. Ancak görüyoruz ki, bu tehlike tamamen ortadan kalkmış değil." dedi.

Yorumlar 6 Yorum Var
  • Memleketim 18.09.2024 09:29
    Ağzı süt kokan bu bebelere,Devletin verdiği o kılıçları alıp,münasip bir yerlerine köküne kadar sokun.Ömür boyu Türkiyemde, devlet kurumlarında çalışamasinlar.
  • Yusuf 34 09.09.2024 01:20
    Bunların hepsi kamera tarafından tespit edilip, rütbeleri sökülüp, ihraç edilmeli!!!! Anlaşılan FETÖ nun askerleri bitmemiş ve kafa kaldırıyor!!!
  • Hakan 08.09.2024 22:15
    Hepsinide ordudan uzaklastirin
  • Türk 08.09.2024 19:56
    Bunlar derhal hepsi askeriyeden atılmalı dır bunlar şimdiden vatan hainleri olmuş lar
  • h2o 08.09.2024 19:21
    Abi bunlar; CHP nin sahip olduğu ,islama düşman mas10lara maşa,kılıfı keMALizm olan kimliksiz askerler..kemalizm kimlik kazandırmaz,kimlikleri ve duyguları işine geldiği gibi kullanır
Daha fazla yorum görüntüle