Türkiye, 8 yaşındaki Narin'in canice öldürülmesiyle yasa boğuldu. Narin'in amcası Salim Güran tutuklu, çok sayıda şüphelinin ise çapraz sorgusu sürüyor. 

NARİN'İN AMCASINDAN, AĞABEYİNE "İKİNİZİ DE ÖLDÜRÜRÜM" TEHDİDİ

Hürriyet gazetesi yazarı Hande Fırat, bugünkü köşesinde soruşturma hakkında yeni detaylara yer verdi. Fırat'ın yazısından ilgili bölüm şöyle: 

Narin’in evde bir sahne gördüğü ve o nedenle de öldürülmüş olabileceği iddiası üzerinde duruluyor. Amca’nın Narin’in annesiyle bir ilişki yaşadığı iddiası araştırılıyor. Amca bu iddiayı reddetti ancak zaten bir ilişkileri olsa da kimse 'Evet ilişkimiz vardı' demesini beklemiyor.

Narin tek çocuk değil. Yüksel- Arif Güran çiftinin 5 de erkek çocuğu var. Araştırılan bir başka iddia da ağabeylerinden biri ile ilgili.

İlki tutuklu amcanın o ağabeye; “Narin’i öldür yoksa ikinizi de öldürürüm” dediği iddiası
 
İkincisi ise uyuşturucu kullandığı ve ruh sağlığı bozuk olduğu iddiasıyla Narin’i öldürmüş olabileceği.
 
Bu arada dosyada cinayeti gördüğünü söyleyen bir gizli tanık yok.
 
Amcanın ailede çok güçlü bir figür olmasından yola çıkarak, “Cinayet sonrası bütün aileyi toplayıp, bir uzlaşı mı sağladı” sorusunun da yanıtı aranıyor. Bir başka deyişle yetkililer, “Herkes sonradan öğrendi ve kolektif olarak susmak zorunda mı kaldı” iddiasını da göz ardı etmiyor.

ÜST DÜZEY YETKİLİ: TEK BİR KİŞİNİN TAŞIYAMAYACAĞI 5-6 TAŞ VARDI

Fırat, yazısının devamında üst düzey bir yetkilinin konuya ilişkin verdiği bilgileri de aktardı. "Bu bölümü okutmayın çocuklarınıza ama siz büyükler, analar, babalar, bağırarak okuyun ki herkes duysun" diyen Fırat, yazısında şu ifadelere yer verdi: 

8 Eylül sabahına kadar bölge deyim yerindeyse jandarma, polis, Ankara’dan gönderilen özel ekipler ve özel cihazlarla deyim yerindeyse didik didik arandı. Demir çubuklarla dere kenarlarına kadar girildi.
 
8 Eylül sabahı derenin bataklaştığı kıyı ile olan kenarda bulundu Narin. Bir çuvalın içinde...
 
Üst düzey bir yetkili Narin’in bulduğu yeri şöyle tarif etti: Suyun toprakla birleştiği yerde, bir çuvalın içinde, tek bir insanın taşıyamayacağı 5-6 taşla kapatılmış, ağaç dallarıyla da doğal bir görüntü verilmeye çalışılmıştı. Sadece bu bile, cinayetin işlenmesinde olmasa bile sonrasında kolektif bir suç işbirliği olduğu izlenimi doğuruyor.
 
Tam 9.5 saatlik otopsi yapıldı, 13 uzman katıldı.
 
Narin’in bedeninden 100’e yakın parça alındı. İstanbul Adli Tıp’a gönderildi. Çünkü İstanbul Adli Tıp’ın imkanları çok daha gelişmiş, hiçbir detay atlanmak istenmediği için böyle bir yola gidildi.
 
Cinsel istismara uğrayıp uğramadığına bakıldı. Ancak buradan net bir sonuç çıkmadı. Çünkü... Çünküsü çok ağır işte...

Yorumlar 4 Yorum Var
  • RECEP DAĞISTANLI 12.09.2024 08:07
    köydekiler herkes suçludur çünkü cinayeti işliyenleri bildikleri halde saklıyorlar
  • RECEP DAĞISTANLI 12.09.2024 08:05
    Ben diyorumki itirafçı herşeyi bilyor bunlar pkk lı ve öocuğu öldürenide bilyorlar bunlar insanlıktan çıkmış mahluklardır bunların nesebi geniştir bunlar birbirlerini satmazlar o çocuğun katilleri bütün köy halkıdır annesi dahildir bu olayda
  • ümmetin sesi 12.09.2024 01:28
    muhtar amca köyde imparatorluk kurmuş bir şekilde insanları sindirmiş anneyle ilişki olayını Allah bilir fakat başkasıyla da ilişkisi olmuştur nasıl olsa ahlaksız bir muhtar
  • mete 11.09.2024 23:07
    orda büyük ahlaki bir mesele olduki .. bu iş aile tarafından örtbas edilmek için konuşmadılar .. kızı konuşur diye boğazlayıp katlettiler ..