Malazgirt Zaferi'nin 953'üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Bitlis'in Ahlat ilçesinde Cumhur İttifakının Hüda-Par lideri ile törende elini havaya kaldırmasına terör örgütü PKK'dan tepkiler gelmeye devam ediyor.

CUMHUR'UN POZU TERÖR ÖRGÜTÜNÜ KUDURTTU

Terör örgütü PKK elebaşlarından Bese Hozat "Hizbulkontra'nın lideri" dediği HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu'nu hedef alarak ortak verilen poz hakkında "O resim Kürt düşmanı soykırımcı sömürgeci Türk faşist devletinin, derin devletinin resmidir" dedi. 

MUHALİF MEDYANIN HÜDA PAR KARALAMASI PKK'YA ÜMİT OLDU

Cumhuriyet, Sözcü, Halk TV gibi bazı muhalif medyanın Hür Dava Partisi’ni karalamak için “Hizbullah” örgütü üzerinden uzun süredir yürüttüğü algı operasyonu PKK için bir ümit oldu.

Terörist Hozat muhalif bazı medyaya "Özgür basın" diye hitap ederek HÜDA PAR hakkında toplumda daha fazla algı operasyonu yapılması çağrısı yaptı. Hozat "Özgür basın bunu çok defa teşhir etmelidir. Ben özgür basının bu konudaki çabalarını açık söylüyorum çok yetersiz buluyorum. Bu çok tehlikeli bir yapıdır." dedi.

Yorumlar 251 Yorum Var
  • Selam 13.09.2024 21:48
    Az kaldı. Gebereceksiniz inşallah. Lağım fareleri sahibiniz amerika dahi sizi kurtaramayacak. israil'in çıkarları için aşşırı sol (dempkaka) ve aşşırı sağ (amerika) ortak hedef Türkiye için yan yana gelmişler.
  • Alp Beyi 13.09.2024 16:51
    Allah'ın izniyle MİT ensenizde. Hergün biriniz birgün hepiniz sarı torbaya gireceksiniz.
  • konyalı 13.09.2024 15:03
    kudurun soysuzlar kefere tohumları
  • YILDIRIM 12.09.2024 15:01
    Yok mu bu alçak teröristi nallayacak bir MİT saha elemanı. Yakında nallarlar İnşallah.
  • ali 12.09.2024 10:06
    kürt vatandaşlar akıllarını başlarına alıp biran önce bu cellatlarının peşinden gitmeyi bırakmaları gerekir.aksi halde türkiye yönetimi chp hdp ortaklığına geçerse pkk doğu güneydoğuda kürt milletinin namusuna şerefine canına ve malına kaçıktan kast etmeye başlayacaktır.
Daha fazla yorum görüntüle