Hulusi Akar katıldığı etkinlikte yaptığı konuşmada eğitimin amacının Allah korkusu ve kuldan utanma olduğunu belirtirken, "4-12 yaş arasındaki çocuklara Allah korkusu, kuldan utanma, vatan, millet ve bayrak sevgisinin aşılanması gerektiğini, bu değerlerin verilmemesi durumunda ise ateistle mi, deistle mi, LGBT ile mi uğraşacaksınız" ifadelerini kullandı.
11.09.2024 01:45
“SİYASET” Kategorisine Ait Diğer Videolar
-
Faruk dik
12.09.2024
23:21
Paşam ağzına yüreğine sağlık çok doğru söylüyorsun hulisi paşam
Beğen
-
İslam Sancağı
12.09.2024
12:45
Avrupa birliği uyum yasaları varken bu dediklerinizi yapmak çok zor, zaten geldiğimiz noktada AB uyum yasaları ile bu iş olmayacağını gösteriyor.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Ömer fidancan
11.09.2024
19:30
Eğer ki çocuğunuza helalı haramı, Dünyayı ve ahireti öğretmezseniz istediğiniz kadar okutun asla adam edemezsiniz.
N. Erbakan
Beğen
-
A. Mecit Karaaslan
11.09.2024
13:44
Tebrik ederim güzel tespit milli eğitimin resmi amaçlarına bunları yazalım o zaman....
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
-
Kayseri
11.09.2024
10:44
Rabbim gani gani razı olsun.Devletimizin yönetim kademesinde İnşaallah , bu vatanın öz evlatları görev alırlar.Teşekkürler Paşam.Rabbim devletimizin her kademesinde sizin gibilerin sayısını artırsın sevdiklerinin hürmetine
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle