MARDİN’in Mazıdağı ilçesinde bir anaokulunun bahçesinde nöbetçi öğretmen Yusuf E., 'kapı açma' nedeniyle tartıştığı biri amatör boksör 2 kardeş tarafından darbedildi. Olay güvenlik kamerasına yansırken, 2 kardeş de gözaltına alındı. 

Olay, dün Mazıdağı ilçesinde Hediye Alay Aktaş Anaokulunda meydana geldi. İddiaya göre, 2 kapılı okula kapalı olan ana kapıdan girmek isteyen biri boksör 2 kardeş, okulda nöbetçi olan Yusuf E.’den kapalı olan ana kapıyı açmasını istedi. Öğretmen Yusuf E., ‘Anahtar yanımda yok, diğer kapıdan girin’ diye cevap verince, tartışma başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma, yumruklu ve kemerli kavgaya dönüştü. Kardeşlerden biri öğretmen Yusuf E.’ye yumruklarla saldırırken, diğeri ise pantolonundaki kemeri çıkartarak darbetmeye başladı. Okuldaki diğer öğretmenlerin araya girmesiyle kavga sonlanırken, darbedilen öğretmen ihbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Mazıdağı Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Darp raporu alan Yusuf E.’nin şikayeti üzerine saldırgan kardeşler gözaltına alındı. 2 kardeşin de emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. 

Yorumlar 96 Yorum Var
  • ERSÖZ 11.09.2024 15:55
    Bunların alayı Ermenistan'a dedelerinin yanına sürülmeli.Ülkede bunlar yüzünden huzur kalmadı.
  • Misafir 11.09.2024 14:49
    Devletimizin cezası artık caydırı değil millet sapıttı polisden cezadan korkan yokki Artık çok boşluk var ülkede biran önce ağır cezalar grlmeli
  • furkan 11.09.2024 14:35
    En ağır cezalar verilmeli.Yoksa bu magandaların önü kesilmez.
  • Ali 11.09.2024 14:14
    Çocuğunu okutmayin cahil kalsın yaratıklar
  • abc 11.09.2024 14:07
    68 adlı kullanıcının yorumu 10 numara. türkiye gerçeği bu kadar güzel anlatılamaz. "Bu ülkede yirmi beş otuz milyon arasında bu ülkeye ve millete ihanet eden bu ülkenin huzurunu bozan mafya, aşiret, örgüt, sahtekar, stokçu, hırsız, ajan, PKK'lı, adı Ahmet, Mehmet olan, siyonist, Rum, Ermeni, sebateyist var, bunlar temizlenmedikçe bu ülke huzur bulmaz." demiş.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek