Ankara'da akülü sandalye ile geldiği bir markette engelli gibi davranan kişi, hırsızlık yaptı. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, geçen günlerde Mamak ilçesi 50'nci Yıl Mahallesi, Mehmet Ali Altın Caddesi'nde bulunan bir zincir markette meydana geldi. Kimliği belirsiz bir kişi, akülü sandalye ile girdiği markette engelli rolü yaparak dondurma, çerez ve çeşitli ürünleri çalarak oturduğu sandalyesine sakladı. Hırsızlık anı güvenlik kamerasına yansırken, görüntülerde; zaman zaman ayağa kalkan hırsızın ürünleri çaldıktan sonra marketten ayrıldığı görüldü. Hırsızı gören market çalışanları da arkasından giderek polise haber verdi. İhbar üzerine polis ekiplerince gözaltına alınıp emniyete götürülen kişi, ifadesinin ardından serbest bırakıldı. 

 

Yorumlar 16 Yorum Var
  • Türkoğlu 12.09.2024 08:19
    Bak yine bir serbest bırakıldı haberi daha... yav abi birisi bana açıklama yapsın lütfen ; bu hakim ve savcılar ne için görev yapıyor, suçluya ceza vermek için mi, yoksa serbest bırakmak için mi, Allah aşkına birisi cevap versin....
  • İzmirli öğretmen 12.09.2024 01:14
    Ben TC kanunlarına güvenmiyorum. Allah düşürmesin
  • BİROL 11.09.2024 23:37
    Yahu T.C.K dan hırsızlık ve dolandırıcılıkta ilgileri maddeleri kaldırın.Poliste yorulmasın hırsızlarda rahat çalsın,millette nasılsa cezası yok diye kafaya takmasın,çaldırdıklarınıda dert etmesin.Yakala serbest,yakala serbest bu ne yahu polisede,savcıyada mahkemeyede yazık günah.
  • Shin 11.09.2024 19:30
    Devledten engelli maasi da aliyodur
  • Levrock 11.09.2024 17:08
    Adam gercekten engelli, onca Kameranin önünde hirsizlik yapiyor, demek beyinde bir noksanlik var.
Daha fazla yorum görüntüle