Narin'in amcasının ve itirafçının DEM Partili olduğu iddia edilmesine rağmen sosyal medyada aynı gruplar HÜDA PAR'ı da hedef aldı. 

Konuyla ilgili açıklama yapan HÜDA PAR Parti Sözcüsü Serkan Ramanlı, HÜDA PAR'ın hedef gösterilmesine sert tepki gösterdi. Haber İsrail adlı siyonist bir hesap tarafından yapılan paylaşımla organize bir algı operasyonunun başlatıldığını kaydeden Ramanlı, toplumsal acılar üzerinden siyasi rant devşiren kesimlerin, HÜDAPAR’a yönelik yalan ve iftira dolu paylaşımlar yaptığını ifade etti.

YAPICIOĞLU: İDDİAYI İSRAİL SİTESİ YAPTI, O KÖYDE TEMSİLCİLİĞİMİZ YOK

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu da söz konusu iddialar hakkında konuştu. Yapıcıoğlu, şunları söyledi: 

"Böyle bir acının yaşandığı, neredeyse bütün ülkenin bu acıda ortaklaştığı durumda siyasi rant devşirmeye çalışmak çok iğrenç. İddiayı yurt dışından bir İsrail sitesi yaptı. O köyde bizim temsilciliğimiz de üyemiz de yok. Buna rağmen bunu yayanlar bile bile yaydılar."

Yorumlar 69 Yorum Var
  • Ben 13.09.2024 18:03
    Doğuda gaze için yapılan mitingler sıyonistleri ve içerdeki masaları cıldıyor sıyonitler icerdeki haınlerde hesap soruyor Kütler muslumandırlar kırk yıldır tüm zulümlere karsı tavız vermedıler haınlerın sosyal medyada çok güçlüler çare bulun Allah'ım ülkemizi koru
  • Yörük 13.09.2024 16:15
    Narin in Abisi DEM li yabancı madde kullanıyor.Narin ise kuran a gidiyor burada ne olabilir. HDP liabi suçlu zaten
  • abdullah 12.09.2024 15:56
    hüda par malazgirt zaferi kutlamaları sonrasında pkk tarafından açık açık tehtid ve hedef gösterildi pkk elebaşları tarafından dem ve pkk nın israil ve abd nin itleri olduğunu anlatmaya gerek yok.
  • Salim 12.09.2024 15:53
    Adamlar silah kaçakçısı ve uyuşturucu ticareti yapıyor deniyor. HÜDA-PAR ile nasıl alakası olabilir. Bunu yapan tek adres PKK adlı seref yoksunu olusumdur
  • Ankara 12.09.2024 15:46
    İslam biz müslümanlara doğru olmayı, iyilik yapmayı, onurlu olmayı, zina etmemeyi, yalan söylememeyi, gıybet ve iftira etmemeyi, dinsiz bir kâfir olmamayı ve daha çok sayıda ahlaklı ve şerefli meziyetleri öğretir. Bunlardan nasibi olmayan aşağılıklar İslam'a düşman olur.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek