ABD'nin Ohio eyaletinde dolandırıcıların hedefinde 74 yaşındaki yaşlı kadın vardı. Banka soyma girişimde yakalanan kadın polis merkezinde verdiği ifadeyle dolandırıldığı ortaya çıktı. 

SUÇ ALETİ BİR TABANCA

Fairfield Township Polis Departmanı tarafından yapılan açıklamada, Ann Mayers'in 19 Nisan'da AurGroup Credit Union'a girdiği ve "bir tabanca göstererek para istediği" belirtildi. Polis tarafından yayınlanan görüntülerde Mayers'in bankada koyu gri bir kazak ve açık gri eşofman altı giydiği, desenli bir yüz maskesi ve gözlük taktığı görülüyor.

ZANLI SAKLANMA İHTİYACI HİSSETMEDİ

Polis olay yerine yerel saatle 13:29'da çağrıldı. Polis güvenli kameralarını izledikten sonra zanlının eşgalini öğrendi ve aramaya başladı. Çevrimiçi kayıtlara göre polis Mayers'i Hamilton, Ohio'daki evinde buldu ve öğleden sonra saat 3'te tutukladı.

İFADESİ ALINDI

Polis departmanı, Mayers'in suçu kabul ettiğini söyledi. Bilinen bir suç geçmişi olmamasına rağmen Fairfield Township polisi yakın zamanda çevrimiçi bir dolandırıcılıkta binlerce dolar dolandırıldığını ve ailesine ve arkadaşlarına borçlandığını söyledi.

McCrosky daha sonra yaptığı açıklamada Mayers'in kız kardeşinin Mayers'in internet üzerinden dolandırıldığından "şüphelendiğini" ancak polisin bunu "doğrulamadığını" söyledi.

KARDEŞTEN AÇIKLAMALAR

"Sanırım bana bir keresinde bir çikolata çaldığını söylemişti ama onun dışında hiçbir şey çalmamıştı. Bunu neden yaptığını bilmediğini, sadece çaresizlikten yaptığını söyledi," dedi. 74 yaşındaki kadının kredi birliğinden sadece 500 dolar aldığını söyledi. Kısa bir süre önce kız kardeşiyle banka soymak hakkında konuştuğunu söyledi. McCroskey kız kardeşinin onu ciddiye almadığını söyledi.

ORGANİZE SUÇ

Evde Mayers'in soygun sırasında kullandığı 2014 model gümüş renkli Hyundai Elantra marka aracı vardı. McCroskey, Mayers'in arabasının plakasını söktüğünü ve araçtan bir tampon etiketini çıkarmaya çalıştığını söyledi. Polis evde, arabada bulunan bir tabanca da dahil olmak üzere kanıtlar ele geçirdi. McCroskey WKRC'ye silahın dolu olduğunu söyledi.Mayers ateşli silahla ağırlaştırılmış soygun ve delilleri karartmakla suçlanıyor. Polis departmanına göre ilk suçlama birinci derece ağır suçtur. Çevrimiçi kayıtlara göre, 19 Nisan'da zanlı Butler İlçe Hapishanesine girdi. Online kayıtlara göre 100,000 $ kefaletle tutukluluğu devam ediyor.
 

Yorumlar 0 Yorum Var