İsrail eski Ulusal Güvenlik Konseyi Başkanı emekli General Giora Eiland Gazze Şeridi'nin kuzeyine sıkıştırılmış 300 bin Filistinli için kan donduran bir teklif yaptı.

Eiland o bölgedeki insanlara yiyecek ve su bile vermeyerek 'terörist' dediği Filistinliler için pes etmek ve açlıktan ölmekten başka seçeneğin kalmayacağını söyledi.

İşte Giora Eiland'in o sözleri; 

Yapılması gereken doğru şey, Gazze Şeridi'nin kuzeyinde kalan yaklaşık 300.000 kişiye, bölge sakinlerine, sivillere aşağıdaki hususları bildirmektir: Gazze Şeridi'nin kuzeyini terk etmenizi önermiyoruz, ancak Gazze Şeridi'nin kuzeyini terk etmenizi emrediyoruz. 
Ayrılmanız için nispeten güvenli iki koridor tahsis edeceğiz. Tancher Ekseni ve lfiun Ekseni IDF güçleri tarafından güvence altına alınacak, ayrılanlara yiyecek ve su bile verilecek. Ancak bir hafta içinde Gazze'nin kuzeyindeki Stri bölgesi militan bölgesi haline gelecek. Ve bildiğimiz kadarıyla bu milis bölgesine hiçbir malzeme girmeyecek. Dolayısıyla bu bölgedeki 5,000 terörist bu durumda ya pes edecek, ya da açlıktan ölmek.

Yorumlar 64 Yorum Var
  • Eyman 13.09.2024 17:46
    Allah'ın gazabı üzerinize olsun, Allah'ın laneti, meleklerin laneti, çocukların ve tüm varlıkların laneti sizin üzerinize olsun vahşi yaratıklar! Yeryüzünün en vahşi hayvanı yahudilerdir! Onlara lanet olsun, onlara lanet olsun, onlara lanet olsun.
  • Misafir 13.09.2024 17:38
    Siz iğrenç insanliktan nasibini almamiş yarı insansi canlilar tarihte igrençlikler yaip cok bedel odediniz şimdide haddi aşıyor ve ağır bir bedelle karşılaşacaksınız
  • Gültepeli BJK 13.09.2024 16:52
    Türkiye'de katiill israillileerri vampirleri istemiyoruz REİSS niye Halk oylaması Referandum yapılmıyoor yahudi katil israillileri kovamıyoruz cumhur ittifakı kovun bunları ülkemizden yaaaa yeter artık sabırda bir yere kadar İsrailli itleri köpekleri Türkiye de istiyoruz
  • Dadaş 13.09.2024 16:18
    Allah kahretsin sizi lanetli kavimler
  • VATANDAŞ 13.09.2024 16:15
    Bitane dingil çıkmış israil su bile verecekmiş diyor. Ulan öküzcük, israil bugüne kadar hangi sözünü tuttu da bunu da yerine getirecek. Daha önce refaha gidin terkedin dediği insanları yolda bombalamadı mı defalarca. Veya havadan yardım dağıtılan (sözde yardım) kalabalığın üzerine bombamala yapmadı mı! Sen hangi israilden bahsediyorsun anlat da bilelim.
Daha fazla yorum görüntüle