Bir yük treni, Güney Carolina'da ABD Ordusuna ait M109 Paladin Obüsü'nü taşıyan römorke çarptı, olayda ölen ve yaralanan olmadı.

Güney Carolina'nın Goose Creek kasabasında bir yük treninin askeri bir araca çarpması sonucu meydana gelen yıkıcı kazada topçu aracında büyük hasar meydana geldi. Yetkililere göre olay Perşembe günü öğleden sonra meydana geldi.Kaza, ABD Ordusuna ait bir M109 Paladin Obüsünü taşıyan bir lowboy römorkun raylara sıkışması sonucu meydana geldi.

ARAÇ TREN RAYLARINA SIKIŞTI

Goose Creek Polis Departmanı dorsedeki askeri aracın bir tank değil 'M109 Paladin Obüsü' olduğunu doğruladı. Olayın araç kameralarına yansıyan ve insanlar tarafından çekilen görüntüleri, 18 tekerlekli kamyonun demiryolu geçidinde sıkıştığını ortaya koydu. Bir görgü tanığı, "TIR'ın sürücüsü aracı hareket ettirmek için birkaç kez girişimde bulundu ancak araç raylara sıkıştı... Ben ve oğlum için feci bir manzaraydı ama iyiyiz" dedi.Olayda herhangi bir yaralanma rapor edilmedi. Yerel yetkililer ve CSX olayla ilgili soruşturma başlattı. Çarpışmanın ardından bir sürücünün koştuğu görülmüş, ancak herhangi bir tedaviyi reddetmiştir.Askeri araçla çarpışan tren sonunda durmuştur.Tren kazasının kavşakta yol açtığı büyük hasar nedeniyle yolun bazı kısımları uzun bir süre kapalı kaldı. Liberty Hall ve Red Bank Yolu, büyük hasar nedeniyle birkaç saat boyunca trafiğe kapatıldı."Yetkililerin aracı kaldırması birkaç saat sürdü. Trafik durma noktasına geldi. Kaza nedeniyle üç saatten fazla mahsur kaldık," dedi bir başka tanık.

 

Yorumlar 46 Yorum Var
  • Ahmet başçavuş 14.09.2024 10:28
    Olayda ölen yada yaralanan olmamasına çok üzüldüm
  • Vatandaş 14.09.2024 08:28
    GTA 5 videosu gibi olmuş
  • Vatandaş kartal 14.09.2024 06:08
    Allah cc sayısını artırsın inşallah beter olun pis katiller, barbarlar
  • Mgl 14.09.2024 04:56
    Nereye gidiyordu acaba bu
  • Mardin'li 13.09.2024 23:25
    Geberen ve yaralanan olmadığına üzüldüm. Dünyanın en büyük teröristi abddir dolayısıyla askerleride teröristtir.
Daha fazla yorum görüntüle