Manisa'nın Yunusemre ilçesinde okul müdürüne silahlı saldırıda bulunan şüpheli öğrenci velisi aranıyor.

Alınan bilgiye göre, Güzelyurt Mahallesi'nde bulunan Şehit Ömer Halisdemir Ortaokulundaki çocuğuna sınıf tekrarı yaptırıldığı iddiasıyla okul müdürü Mustafa Örnek ile telefonda tartışan veli S.T. geçen çarşamba aracıyla okulun önüne geldi.

Telefonla görüştüğü okul müdürü Örnek'i tehdit edip, okulun bahçesine çağıran S.T. yanında getirdiği tabancayla Örnek'e bir el ateş etti. S.T, silahının tutukluluk yapması üzerine aracına binerek okulun önünden uzaklaştı. Kurşunun isabet etmediği okul müdürü Örnek, saldırıdan yara almadan kurtuldu.

Şikayet üzerine Manisa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, silahlı saldırıda bulunan S.T'nin yakalanması için çalışma başlattı.

Öte yandan, S.T'nin silahlı saldırı anı okulun güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Yorumlar 47 Yorum Var
  • MUHTEREM DEMİR 16.09.2024 06:32
    Masumu koruyacak olan idamdır. Cezalar caydırıcı değil. Öğrenci karneleri okula çağrılarak mümkün oldukça Anna baba ikisine birlikte verilmeli . Bu tür cezalandırmada da çocuk okuldan anne baba ile ayrılmalı.
  • Ali 14.09.2024 15:08
    Cocugun neden sinif tekrarina kaldigi anlasilmistir sanirim. Senin gibi bir ebeveyn olmaz olsun.
  • Mustafa 14.09.2024 14:56
    Memleket kovboy dolu, hastane,okul..düğün,çete, nere denk gelirse!
  • Cevdet karaduman 14.09.2024 14:10
    İşlenen cezalar caydırıcı olmadıkça bu olaylar her zaman devam eder. Ülkenin şirazesi kaydı bu hükümetle asla olmaz belli oldu.bunlar bize dokunmayan yılan bin yaşasın diyorlar.
  • Atila 14.09.2024 12:45
    Yurdumun insanı uzlaşmaya gitmeden mahkumiyet ve düzenini bozmayı istiyor demekki cezalar caydırıcı deyil
Daha fazla yorum görüntüle