Aydın'da bir şahıs pazar yerinde "köy ürünü" diyerek sattığı zeytinyağının içine litrekerce ayçiçek yağı katarken görüntülendi.

Aydın'daki salı pazarında bir vatandaşın kamerasına yansıyan görüntüler izleyenleri adeeta çılgına döndürdü. Pazar yerinde vatandaşlara "Köy zeytinyağı" sattığını belirten şahıs kuytu köşede ürünlerine ayçiçek yağı katarken görüntülendi.

Çevredekilere aldırış etmeden zeytinyağına litrelerce ayçiçek yağı katan şahsın görüntüleri sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

"ESKİDEN SÜTE SU KATARLARDI"

Gönderinin altına yapılan yorumlardan bazıları şunlar; "Gençlik bozuldu diyen dayı", "Eskiden süte su katarlardı", "Yazıktır, günahtır. Kimse kul hakkından çekinmez olmuş", "Allah bildiği gibi yapsın."

Yorumlar 212 Yorum Var
  • Hamza 16.09.2024 23:44
    Allah korkusu kalmadı kuldan uyanma zaten yok, her işimiz hile hurda, Allah bizlere yinede yiyecek ekmek içecek su veriyor, yazıklar olsun size
  • CyranoDeBergerac 16.09.2024 22:58
    Sonra da bu adamın başına başka bir yerde bir bela gelir, dolandırılır mesela, biz de garibana bak tüh tüh deriz. Keşke bilse!
  • Kemal 16.09.2024 21:39
    Turkiyede yasayan toplum kokuşmuş bir toplum oldu..dunyanin baska hicbiryerinde boyle sahtekar üçkağıtçı kokuşmuş bir zihniyet gormezsiniz..80 yillik kemalist zihniyetin toplum üzerinde ki etkilerinin sonuclari bunlar...buyuk bir bela geliyor millet..kurunun yaninda yaş ta yanacak..ses cikarmayan Susan herkez vebalde
  • Hacı Musa 16.09.2024 10:18
    Toplum kokuştu, Allah sonumuzu hayreylesin.
  • Nafri 16.09.2024 07:03
    Bu toplumda denetim ve ağır ceza gelirse aynı toplum içinden bireyde bunu yapacaksa vay mazlumların haline
Daha fazla yorum görüntüle