Brezilya'da belediye seçimi öncesi Tv proğramında cinsel taciz vakası sorusu stüdyoyu savaş alanına çevirdi.

Pazar günü TV Cultura tarafından düzenlenen São Paulo belediye başkanlığı adayları arasındaki tartışma, José Luiz Datena'nın (PSDB) Pablo Marçal'a (PRTB) saldırması nedeniyle dördüncü oturumda aceleyle kesilmek zorunda kaldı. Sunucu rakip adaya bir sandalye fırlattı ve TV Cultura programa ara verdi. Program yeniden başladığında, TV Datena'nın tartışmadan çıkarıldığını duyurdu ve Marçal tıbbi yardım almak için etkinliği terk ettiğini söyledi.

Saldırı, Marçal'ın programın ilk bölümüne konu olan cinsel taciz suçlamasıyla ilgili olarak Datena'yı tekrar kışkırtması üzerine gerçekleşti. Datena, Marçal'a "küçük bir haydut, küçük bir veri hırsızı" dedi ve suçlamanın "kendisine ve ailesine çok pahalıya mal olduğunu" söyledi. Marçal daha sonra "Brezilya ne zaman duracağınızı bilmek istiyor" dedi ve sunucuya "kabadayı" diye hitap etti. - "Bugünlerde beni tokatlamak için tartışmayı geçtin, bunu yapacak bir adam bile değilsin" diyen Marçal, daha sonra Datena tarafından darp edildi.

Saldırının ardından Marçal'ın basın ofisi, adayın "Datena tarafından acımasızca saldırıya uğradığını ve hastaneye kaldırılmak zorunda kaldığını" söyledi. Sírio Libanês. Ayrıca yaşananlardan sonra "tartışmanın devam etmesinin saçma olduğunu" söyledi.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Kim busik 16.09.2024 20:52
    Aha böyle gafaya sandalyeyi yirsin