Husilerin 2023 Aralık ayında Kızıldeniz açıklarında helikopterle indirme yaparak el koyduğu  "Galaxy Leader" isimli sahibi İsrailli bir şirket olan kargo gemisi artık Müslümanlara hizmet ediyor.

İsrail gemisi "Galaxy Leader" Hazreti Muhammed'in (S.A.V) doğumunu kutlamak için Hudeyde sahilinde yeşil ışıklarla parladı.

ESİR GEMİ MÜRETTABATI DA DAVET EDİLDİ

Yemenliler, alıkonulan "Galaxy Leader" gemisinin mürettebatını Hazreti Muhammed'in (S.A.V) doğum gününü kendileriyle birlikte gemide kutlamaya davet etti ve onlara "Hizmetinizdeyiz ey Allah'ın Resulü" yazılı bir kuşak giydirdi.

RENKLİ KUTLAMA

Hudeyde şehri sahili birkaç gündür Peygamberimizin doğumunu kutlamak ve Yemenlilerin En Sevgiliye bağlılıkları konusunda dünyaya mesajlar göndermek amacıyla geniş çaplı kutlamalara sahne oluyor. Kutlamalar, Peygamberimize duyulan sevginin çeşitli renkleriyle dolu dini ilahi etkinlikleriyle temsil edilmekte.

Neşe ve mutluluk atmosferi, balıkçı teknelerinin süslenmesi ve her yıl düzenlenen ve olayın büyüklüğünü ve Peygamber sevgisini somutlaştıran şenlik gösterileriyle karakterize ediliyor.

Yorumlar 43 Yorum Var
  • hasan 17.09.2024 11:39
    Cesur adamlar :)
  • Vatansever 17.09.2024 01:33
    50 nin üstünde Arap devletinin yapamadığını siz yaptınız binlerce kere Allah razı olsun Filistin in mescidi aksanin yarenleri Veysel karani hz lerinin evlatlari
  • HARPUTLU 17.09.2024 01:30
    ALLAH c.c. yar ve yardımcınız olsun inşallah
  • Ahmet 17.09.2024 01:11
    Yav 9 milyar insanla çocuk gibi oynuyorlar, 1400 senedir bir kafirin burnunu bile kanatmayan, yahudilerle içli dışlı olan şii amcaoğulları, binbir türlü kimlik ve dine bürünerek milyonlarca Müslümanı öldürdüler. Bazen batini, harici, fatimi, kırmıti, safevi, nusayri, İsmail'i, imami ve daha niceleri.
  • Hmf 17.09.2024 00:00
    Sizi yaratana kurban olayim Allah'ın aslanlari !!
Daha fazla yorum görüntüle