HABER7

İzmir’de bir sokak söyleşisinde Instagram’ın erişime engellenmesini eleştiren Dilruba Kayserilioğlu, AK Parti'ye oy verenlere 'geri zekalı' demesinin ardından tutuklanmış 30 Ağustos'ta ise tahliye edilmişti.

"ÖZÜR DİLEMİYORUM"

CHP yönetiminin onur konuğu olarak 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamarında protokolde yer verdiği Dilruba Kayserilioğlu, Fatih Portakal'ın Youtube programına katıldı. Portakal, Dilruba Kayserilioğlu'na söylediklerinden ve hakaretinden dolayı pişman olup olmadığını sordu. CHP'nin 'onur konuğu' Dilruba Kayserilioğlu ise söylediklerinden dolayı pişman olmadığını belirterek özür dilemeyeceğini söyledi. 

Kayserilioğlu şu ifadeleri kullandı ;

Geri zekalı kelimesini sadece AK Partililer üstüne alındıysa bu benim değil onların problemidir. AK Partililere şunu diyorum neden üstünüze alındınız? Üstüne kim alındıysa ağlayarak günlüğüne yazabilir. Kimseden özür dilemiyorum.

 

Yorumlar 154 Yorum Var
  • Murat 18.09.2024 16:55
    Hayır yani bu kızın kafası çalışmıyo anladık da buna destek veren chp yönetiminde hiç mi aklı başında birisi yok
  • Tuba 18.09.2024 15:03
    Ne olursa olsun seçimle gelen ülkenin cumhurbaşkanına hakaret edemezsin. Hele kameralar önünde asla. Edep diye bişey yok. Türk vatandaşı olarak bu kızın ceza almasını istiyorum ki böylelerinin önü açılmasın. Sevmek zorunda değilsin ama saygı duymak zorundasın. Kaybolan adaletin derhal bulunup yerine getirilmesi şarttır.
  • Teko68 18.09.2024 06:29
    Ağzından leş akan ve kin nefret dili ağzının dışına taşan bu bayan, birileri ne cesurmuş desinler diye böyle çıkışlar yapıyor nihayetinde CHP sahip çıktı bu zavallı dilinin ayarı bozuk zata, eh devam et bakalım senide buruşturur atarlar o güvendiğin kişiler..
  • Özgür ozele 17.09.2024 22:37
    Posiptik cukurunun onurlu uyesidir. Bu hangi ulkenin vatandasi ise.
  • Şunu meşur etmeyin 17.09.2024 22:26
    Ya o sözleri bile garipti eleştir konuşta ne dediğin belli olsun başı yok sonu yok konuyla alakası yok bu devirde meşhur olmak çok kolay oldu
Daha fazla yorum görüntüle