Gazze Şeridi'nde 7 Ekim 2023'ten bu yana tarihin en ağır soykırımını gerçekleştiren İsrail'in bugün Lübnan'da çağrı cihazları üzerinden gerçekleştirdiği operasyon uluslararası medyada geniş yankı buldu. 

Çağrı cihazları saldırısı, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar'ın 14 Eylül'deki TEKNOFEST Roket Yarışması'nda yaptığı konuşmayı gündeme getirdi.

"KÜRESEL KONUMLAMA SİSTEMİNİ İNŞA EDECEĞİZ"

Bayraktar, küresel konumlama sistemini oluşturmak üzere alçak yörünge uydu takımı fırlatılacağını söyleyerek, "Saatlerin, telefonların içine kadar giriyorlar. Kendi bağımsız küresel konumlama sistemimizin olması, egemenliğimiz açısından çok önemli ve stratejik. Bunu inşa edeceğiz." ifadelerini kullanmıştı.

"HEDEF MİLLİ FIRLATMA ARAÇLARI"

Tümüyle insansız hava araçlarından elde edilen gelirlerle yapıldığının altını çizen Bayraktar, "İleride hedeflerimiz arasında fırlatma araçları yapmak da var. Yörünge transfer aracı inşa ediyoruz. O uzayda bir yörüngeden diğer yörüngeye taşımak için. Bunun sonu yok. Dünya lideri oluncaya dek devam edecek" sözlerini kaydetmişti.

 

 

Yorumlar 135 Yorum Var
  • Gago 18.09.2024 20:23
    İşte geleceğin cumhurbaşkanı neyi eksik neden olmasın ona CHP li vatan severler bile oy verir inanıyorum
  • Serkan 40 18.09.2024 20:20
    Böyle Vatan sevdalılarını , ülkemiz için kritik önem arz eden teknoloji üretmeyi kendine görev bilmiş insanlarımızı elimizden gelen yardımı yapmamız gerekirken bazı kendiniz bilmez chp yöneticilerinin söylediği sözler aklıma geliyor aceba siz sözde chp yöneticileri mı vatan sever yoksa bu teknolojileri üreten Bayraktarlar mı, vatan sevdalısı arkadaşlara sesleniyorum
  • Bayram 18.09.2024 18:21
    Adam adam… Allah ayağına taş değdirmesin
  • arabalar 18.09.2024 16:22
    yerli ve milli otomobiller üretip ithal otomobillerdeki gps tuzaklarından kurtulmamız lazım.
  • KURT53 18.09.2024 14:47
    RABBİM ,sizden ve sizin gibi bu vatan için çalışan herkesden razı olsun. RABBİM, sayılarınızı artırsın. sonuna kadar yanındayız duacınızız. RABBİM, SİZLERİ KORUSUN.
Daha fazla yorum görüntüle