Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümeti karşıtlığıyla bilinen CHP yandaşı gazeteci Can Ataklı, bugün yayınlanan Youtube videosunda yine bir skandalla gündeme geldi. Ataklı, bu kez de Müslüman Türk halkının cuma namazlarına gitmesinden rahatsız oldu.

"HERKES CUMAYA GİDİYOR"

CHP'li Ataklı Türkiye'de değerlerin kaybolduğunu, halkın anormal şekilde muhafazakarlaştığını söyleyerek bu durumdan olan rahatsızlığını dile getirdi. Youtube'dan yaptığı yayında konuşan Ataklı "Değerler gitti. Türkiye anormal muhafazakarlaştı. Herkes Cuma'ya gidiyor" ifadelerini kullandı. 

 

Yorumlar 261 Yorum Var
  • konuk 24.09.2024 12:57
    sen de git tutan mı var kıskanma, alnın secdeye değmiş olur
  • Gürbüz 20.09.2024 17:25
    Zavallı. Yardıma ihtiyacı olan biri. Anlıyamamış. Anlatayım. Sağlığa zararlı. Önüne gelene sor, istersen. Eee keseyede dokunur. Çoluğa çocuğa kötü örnek olmakta var. YARADAN, içmeyin demiş birde. Daha neyin peşindesin.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek