Bakan Ali Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamaya göre, Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün çalışmaları sonucu, yurt dışında tutuklu bulunan organize suç örgütü elebaşının yönlendirmesiyle eylemler gerçekleştirdikleri tespit edilenlere yönelik Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 'Kuyu-24' operasyonu düzenlendi. Operasyonda gözaltına alınan organize suç örgütü üyesi 5 şüpheli çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Şüphelilerin, 'Suç işlemek amacıyla örgüt kurmak', 'Yağma', 'Tehdit', 'Kasten öldürmeye teşebbüs', 'Mala zarar verme' ve 'Genel güvenliğin tehlikeye sokulması' suçlarını işledikleri tespit edildi.

Operasyona katılan ekipleri tebrik eden Bakan Yerlikaya, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki hangi büyüklükte olursa olsun, nerede olursa olsun ailelerimizin huzurunu kaçıran organize suç örgütlerine milletimizin duası ve desteğiyle nefes aldırmayacağız. Suç ve suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir" dedi. 

Yorumlar 29 Yorum Var
  • Fatih İşler 19.09.2024 00:12
    Helal olsun polisimize Maşallah eli ile koymuş gibi yakalıyor sonra ya kanunların yetersizliğinden yada rüşvet yiyen namussuz adalet bekçileri yüzünden kısa sürede saliveriliyor suçlular. Sonra da polisin motivasyonu kalmıyor. Hem kendilerini tehlikeye atıyorlar hemde adamlar saliveriliyor.
  • Hamza 18.09.2024 23:24
    polis arkadaşlar büyük özveriyle yakalıyor, sonra yurt dışı yasağı konarak serbest
  • Yakala-Bırak Op. 18.09.2024 23:03
    Olaylar sosyal medyaya yansıyınca, rezillikleri gizlemek için Yakala>Bırak operasyonuyla serbest bırakılmak üzere sözde yakalanmışlar...
  • Badeci şeyh 18.09.2024 22:13
    Merak etmeyin adliyeden serbest bırakılır yine suç işlemeye devam ederler. Geçen ay serbest bırakılan hollandalı uyuşturcu çete üyesi ve yasadışı bahis elebaşı gibi.
  • Vatandaş 18.09.2024 21:34
    Ülke de bunca suç örgütü oluşurken bunca suç işlenir iken hiç mi yetkililerimizin haberi olmaz .karamanda peruğuna uyuştucu gizleyen uyuşturu taciri dahi tutuksuz yargılanıyor ise diyecek laf yok
Daha fazla yorum görüntüle