CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Kübra Par'ın TV100 canlı yayınında "Ümit Özdağ ile gizli protokol yapıldı mı?" sorusuna "Yok böyle bir şey" yanıtını verdi. Ancak yayın devam ederken Özdağ'ın belgeleri paylaşması üzerine Kılıçdaroğlu ağız değiştirmek zorunda kaldı.

Son dönemlerde yaptığı çıkışlarla adından söz ettiren CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TV100 ekranlarında Kübra Par'ın sorularını yanıtladı. Programda Kılıçdaroğlu'na yöneltilen sorulardan biri de cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile bir protokol yapıp yapmadığıydı.

İDDİALARI YALANLADI: YOK BÖYLE BİR ŞEY

Kılıçdaroğlu, "Ümit Özdağ ile aranızda gizli bir protokol imzalandı mı? İçişleri Bakanlığı ve MİT, Zafer Partisi'ne verildi mi?" soru sorusuna "Hayır, 2 tane protokol yapıldı. Birisi kamuoyuna paylaşılandı, diğeri de daha sonra paylaşıldı. Yok böyle bir şey. İnternete girin, protokolü bulun, böyle bir ifade var mı, yok mu görürsünüz" yanıtını verdi.

Yorumlar 158 Yorum Var
  • Şahin Çetin 19.09.2024 17:27
    Şeref namus sözü verip binlerce Vatanseveri Balon Ekrem ile işten atan Kaset Kılıçdaroğlu değil miydi? Balon Ekrem Vatanseverleri işten çıkarıp yerine ortakları terör örgütü pkk ve iş birlikci fetö iltisaklı kişileri işe almadılar mı?
  • OBJEKTİF 19.09.2024 17:27
    Taktir kamuoyu nun olsa ne olur, ? KILICDAROĞLU 1 saniyede çark yapıyor, çark yapınca kurtulduğunu sanıyor o yüzden kendisi emekli edildi, bu ülke yalana yalancıya çarkçıya oy vermez.
  • Misafir 26 19.09.2024 17:25
    Kıvırma politikasın mükemmel yapan biriydi
  • İhtiyar Delikanlı 19.09.2024 17:21
    Insanda haya perdesi yırtıldı mı hayvandan daha aşağılara iner.
  • Metin 19.09.2024 17:05
    Kivir kivir .utanın ya azıcık.yuzunuz kızarsın biraz.ama nerde
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek