Umur Kervanı Vakfı’nın Filistin’e tırlarla insani yardımı devam ediyor. 

İsrail’in Filistin’e yönelik saldırılarında onbinlerce insan hayatını kaybederken milyonlarca Filistinli ise aç ve susuz bırakılıyor. 

Özellikle Türkiye’den ve dünyanın çeşitli ülkelerinden Filistin’e yardımlar gidiyor.

Umut Kervanı Vakfı da Filistin için yardımlarına devam ediyor. Vakıf, son olarak bu hafta sonu Ürdün'den Kuzey Gazze’ye insani yardımlarını ulaştıracak.

Şu ana kadar 12 tır hazırlandığını belirten vakıf, tırların içerisinde gıda, hijyen paketleri, pirinç ve un yer aldığını belirtti. 

Konu ile ilgili açıklama yapan Umur Kervanı Vakfı, şunları paylaştı;

“Bir seneye yakın bir süredir Gazze’mizde insanlık dramı tüm şiddetiyle maalesef devam etmektedir. Siyonist barbarlar hiçbir insani ve ahlaki değeri gözetmeden çocuk kadın ve yaşlı demeden binlerce müslümanı dünyanın gözü önünde katletmeye devam etmektir. Batı emperyalizmi bütün imkanlarıyla siyasi ve askeri bütün imkanlarıyla siyonist vahşete destek olmaktadırlar. 

 

Umut Kervanı olarak bizler de bir yıla yakın bir süredir kesintisiz olarak Gazze’ye insani yardım ulaştırmaya devam ediyoruz. Allah nasip ederse bu hafta sonu Ürdün'den Kuzey Gazze’ye insani yardımlarımızı ulaştıracağız. Şu ana kadar 12 tırımız hazırlandı. Bu tırların içerisinde gıda, hijyen paketleri, pirinç ve un mevcuttur. 

 

Allah nasip ederse bu hafta sonu konvoyumuz Ürdün’den Gazze’nin Kuzeyine doğru yola çıkacak. Şu anda aldığımız yeni bilgiler doğrultusunda Kış aylarının yaklaşması sebebiyle Gazze’li kardeşlerimizin ciddi bir çadır ihtiyacının olduğu bize gelen en son bilgiler arasında. İnşallah çadır yardımlarımızı kısmi olarak yapıyorduk bugünden itibaren çadır konusunda çalışmalarımızı ve desteklerinizi artıracağız.  Rabbim bütün hayırseverlerimizden ve kardeşlerimizden razı olsun.”

Yorumlar 0 Yorum Var