İsrail askerlerinin, işgal altındaki Batı Şeria'da öldürülen bir Filistinlinin cenazesini tekmeleyerek çatıdan attığı anların görüntüsü ortaya çıktı.

İsrail askerleri, Batı Şeria'nın kuzeyinde bulunan Cenin kentinin Kabatiya beldesine bugün baskın düzenledi.

Baskında bir evi kuşatan İsrail askerlerinin saldırısında 3 Filistinli öldü.

Görgü tanıklarının aktardığına göre, İsrail askerleri 3 Filistinlinin cenazesini bulundukları evin çatısından aşağı attı.

Sosyal medyada yer alan görüntüde, 3 İsrail askerinin ölen Filistinlilerin cenazelerinin bulunduğu binanın çatısında olduğu görülüyor.

Askerlerden birinin ölen Filistinlilerden birinin cenazesini teklemeyerek çatının kenarına ittiği cep telefonu kamerasına yansıyor. Daha sonra bu Filistinlinin naaşı İsrail askerince çatıdan aşağı atılıyor.

Görgü tanıkları ayrıca Filistinlilerin naaşlarının İsrail'e ait buldozerlerle olay yerinden götürüldüğünü aktardı.

İsrail ordusu söz konusu görüntünün ordunun değerlerine uymadığını açıkladı. Ordu "Askerlerden beklenene uymayan ciddi bir olay, araştırılıyor." açıklaması yaptı.

Yorumlar 58 Yorum Var
  • Abdullah 20.09.2024 13:17
    Allahın laneti bu Zalimletin üzerinde olsun müslümanlarin ülkeleri bu Zalimlerin kanunlarını korudukları için islam şetiatını korumadıkları için bu hale geldik çünkü Allahin dinini yer yüzüne galim kılaçağimiza Şeytanlaşmiş varlıkların konumlarını şimdi müslüman ülkeleri şeytan kanunlarını koruyorlar o yüzden dir bizim başimiza bunlar geliyor ….
  • Şuayb 20.09.2024 10:05
    Bir filim gerçek oluyor adeta: Yeryüzündeki bütün yılanlar,
  • OGS 20.09.2024 09:59
    Allah'ın laneti üzerinize olsun...
  • .... 20.09.2024 09:58
    Hiç kusura bakmasınlar, siyonistler kuduz köpektir ve katli vaciptir. Bunlar insanlığın başındaki en büyük beladır. Covid ile nasıl mücadele ediyorsak bunlarla da mücadele etmeliyiz.
  • Doğrucu 20.09.2024 09:47
    Bunlar insan suretinde ŞEYTANlardır çünkü Cennetten kovulmalarına lanetlenmelerine İnsan nesli sebep olduğu için bunlar da insan nesline düşmandırlar ve insan nesline yeryüzünden kaldırmak yok etmek istiyorlar
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek