İsrail'in Filistin'deki soykırımı yaklaşık bir yıldır devam ediyor. Dünyada da İsrail'in soykırmına karşı İsrail manşeli ürünlere karşı büyük bir boykot kampanyası yürütülüyor. İstanbul'da da bir işletme boykot ürünleri satmama kararı aldı. Uzun zamandır bu ürünleri satmayan işletmeci Dursun Altan'da Haber7 muhabiri Yavuz Selvi'ye açıklamalarda bulundu.

"İSRAİL ZULMÜNE KARŞI BU KARARI ALDIK"

Altan, "Filistin'de İsrail'in Müslümanlara yönelik baskıları,zulümleri dolayısıyla biz de o boykot ürünleri satmıyoruz,almıyoruz. Şeht olan çocuklar vardı. Bunlara kayıtsız kalmamak için boykot ürünleri satmamaya karar verdik. Müşteriler başlangıçta biraz o ürünlerden istediler. Sonra onlarda anlayışla karşıladılar. Cuma günleri diğer içecekleri bedava dağıttık. Şu anda da hala cuma günleri bedavadır. Satışlarımız eskisinden daha iyi." dedi.

"O ÜRÜNLERİ SATMAM KONUSUNDA FİRMALARDAN SÜREKLİ TEKLİF GELDİ"

İsrail manşeli ürünleri satmayınca o firmalardan ısrarla teklif geldiğini söyleyen Dursun Altan, "Daha çok indirim yaparız. Size masa sandalye alalım. Daha büyük dolaplar verelim.' dediler. Ama biz satmak istemedik. Biz elimizdeki ürünleri dahi iade ettik. Herkese boykot ürünleri satmamayı tavsiye ederim. Satın almamayı da tavsiye ederim. Müslümanlar için birbirimize destek olmamız lazım. Herkesin duyarlı olması lazım." açıklamalarında bulundu.

Yorumlar 0 Yorum Var