Şehit İzzeddin El Kassam Tugayları 349. gününde de Siyonist güçlerin Gazze Şeridi'nin çeşitli eksenlerine yönelik saldırılarına karşı koymaya devam ediyor.

El Kassam Tugayları'nın askeri medyası, Refah'taki Kuveyt hastanesinin batısındaki telekomünikasyon şirketi civarında bir Siyonist araç konvoyunun pusuya düşürüldüğüne dair askeri bir rapor yayınladı; mücahitler savaş hatlarından döndükten sonra bir Siyonist ZPT'yi iki "Şevaz" roketiyle havaya uçurmayı başardıklarını ve diğer iki ZPT'yi de "Yasin 105" ve "Tandum" mermileriyle hedef aldıklarını bildirdi

Askeri medya, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah'ta bulunan Kuveyt hastanesinin batısındaki telekomünikasyon şirketi civarında düşman araçlarının hedef alınmasından görüntüler yayınladı. Görüntüler, mücahitlerin Siyonist araçların yoluna bir "Shawaz" cihazı yerleştirdiğini, burada bir Nimr ZPT'nin doğrudan hedef alındığını ve yaralandığını, mücahitlerimizin "Al-Yasin 105" mermisiyle ikinci bir ZPT'yi ve "Tandum" mermisiyle üçüncü bir ZPT'yi hedef aldığını gösterdi.

Yorumlar 0 Yorum Var