Bakan Tunç, Antalya'nın Kemer ilçesinde yeni yapılacak adalet sarayının temel atma töreninde yaptığı konuşmada, Ümraniye'de hain saldırı sonucu şehit olan 27 yaşındaki polis memuru Şeyda Yılmaz'a, Allah'tan rahmet, ailesine başsağlığı diledi.

Tunç, "İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığımız gerekli soruşturmayı başlattılar. Emniyet ve yargı teşkilatımızla beraber, suç ve suçlularla mücadelemizdeki kararlılıktan hiçbir zaman taviz vermeden, sonuna kadar mücadele edeceğiz. Milletimizin huzurunu bozmaya çalışan suç şebekeleriyle tavizsiz mücadelemizi kararlı bir şekilde sürdüreceğiz." diye konuştu.

Adaletin, mülkün temeli, toplumsal barış ve huzurun teminatı olan ulvi bir kavram olduğunu ifade eden Tunç, adaletin tecellisinde görev yapanların kutsal bir mesleği icra ettiklerini söyledi.

ZANLI TUTUKLANDI

Ümraniye'de motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan ve çıkan arbedede polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden şüpheli tutuklandı.

Şüpheli Yunus Emre G, Asayiş Şube Müdürlüğündeki işlemlerinin ardından Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Büro Amirliği aracıyla İstanbul Anadolu Adliyesi'ne getirildi.

Savcılıkça ifadesi alınan şüpheli tutuklanması talebiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edildi.

Hakimlik, şüphelinin "kamu görevlisini görevinden dolayı kasten öldürme" suçundan tutuklanmasına karar verdi.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Atila 23.09.2024 20:43
    Sayin bakanım bu cani belki ilerideki yıllarda çıkar ama şehit olan polis memuriyemiz geri gelmez Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun AMİN