Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya Başbakanı Scholz'u kabul etti. Görüşmede Erdoğan'ın, Akkuyu için Siemens'ten gelmesi beklenen parçaların tedariki ve Eurofighter Typhoon'ların satışındaki vetonun kaldırılması için baskı yaptığı ifade edildi.

Ufuk Yıldız Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ufuk Yıldız

Editör Hakkında

1998 yılında Sakarya'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Sakarya'da, üniversiteyi ise İstanbul'da Marmara Üniversitesi'nde tamamladı. 4 yıllık editör. TRT Haber'de staj yaptı. ATV'de mesleğe ilk adımını attı. BSH, Merzigo gibi yerlerde görev aldı. Sitede internet editörü olarak görev aldı. Halen Haber7.com’da internet editörü olarak görev yapmaktadır.
Yorumlar 3 Yorum Var
  • Türk 24.09.2024 15:05
    şu scholzun tavırlarına bakın . Bunlara muhtaç olduğumuz sürece bunların tavırları değişmez.Çok çalışmamız lazım bunlarda ileri teknoloji silahlarlar makinalar olması gerekiyor.Bu kukla resmen dalga geçiyor çocuk gibi
  • Hans 24.09.2024 12:40
    Vay Almanya’nın haline Başkan Olaf la tam fiyasko Devleti oldu …
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek