Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, "Fenerbahçe derbisinde hakemin maçı 3-1'e getirmesi birçok şeyi değiştirdi" dedi.

"Michy Batshuayi'nin Fenerbahçe maçında ne kadar oynamak istediğini biliyordum. Dün kendisiyle konuştum. 3-0'da yanlış bir penaltı, bizim adımıza da birçok şeyi değiştirdi. Hakemin maçı 3-1'e getirmesi birçok şeyi değiştirdi, skoru korumak üzerine hamleler yaptık. O yüzden oyuna alamadık, bunu kendisine de anlattım. Bundan önceki senelere göre oynama süresi daha yüksek."

"Oyuncularımız da biz de hazırlanırken saha içine odaklandık. Kendi üzerimize ekstra bir baskı yüklemedik. Oynayacağımız oyuna güevendik ve böyle hazırlandık. Bu maçlara iyi hazırlanmak gerekiyor. En önemli rakiplerinizden biri. Tarihi rakiplerinizden biri ve camianın üzerinde bir baskı var. Oyuncularımıza ekstra bir yük yüklemedik. Başarının böyle geldiğini düşünüyorum."

"Bence favori olarak önemli ve değerli. Özgüveni yükselten bir şey. Oynadığınız oyunla birleştirdiğinizde taktiksel olarak da başka bir şey çıkabiliyor. Her takım birbirine sürpriz hazırlayacak. Kazanarak başlamak, 36 takımlı sıralamadaki yerimizi belirleyecek. İlk 8'de olmak için daha çok maç kazanmanız gerekiyor. Bunun yanında maç şansı da bizim için önemli olacak. 3 takımımızın da Avrupa Ligi'nde çok yukarılara gitme potansiyeli var. Biz bu 36 takımlı yarışı içinde birbirimizi geçmek için yarışacağız. Bu ülke futbolu ve puanı için de yararlı olacak.

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek