Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, ABD ziyareti öncesi İstanbul Havalimanı'nda basın açıklaması yaptı.

Özgür Özel, şunları kaydetti:

"TARTIŞMALARI KÖRÜKLEYECEK OLANLARLA BİZİM YÜRÜYECEK YOLUMUZ YOK"

CHP'nin içinde Ekrem İmamoğlu ile Mansur Yavaş arasında bir kriz olduğu şeklindeki açıklamaların gerçeği yansıtmadığını belirten Özel, bunu aşmak için iki belediye başkanıyla daha fazla bir araya geleceklerini dile getirdi.

ABD dönüşü İmamoğlu ve Yavaş ile bir araya geleceklerini söyleyen Özel, "Ortada bir kriz falan yok. Günü geldiğinde, karar verileceğinde hep birlikte en doğru kararı veririz. Bu konuda Ekrem Bey'le benim, Mansur Bey'le benim ya da Ekrem ve Mansur Bey'in arasında bir çelişki yok. Diyalog kanallarını daha açık tutup hep beraber yol yürümenin ve yürüdüğümüz yolun iktidar yolu olduğunu bütün Türkiye'ye göstermenin zamanı gelmişti. CHP'deki mutabakat, iktidar olma yönündedir, iç tartışmaların hem partiye hem de ülkeye ihanet etme noktasındadır. Bundan sonra bu tip tartışmaları körükleyecek olanlarla bizim yürüyecek bir yolumuz yok." diye konuştu.

Açıklama sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Özel, Ekrem İmamoğlu hakkında devam eden davada karar verilmesi halinde gezisini yarıda keserek, yurda döneceğini söyledi.

Özel, basın açıklamalarının ardından, beraberindeki heyetle Sosyalist Enternasyonal Başkanlık Kurulu toplantısına katılmak üzere ABD'ye gitti.

Yorumlar 34 Yorum Var
  • Misafir 25.09.2024 00:57
    Hee he he hanği millet İsrail de iktidar olabilirsiniz
  • BOZOK 25.09.2024 00:52
    Cehapeyi yöneten asıl kişi İstanbul belediye başkanı.Belediye başkanı ne derse cehape nin siyaseti öyle şekilleniyor.
  • Muhtar 25.09.2024 00:48
    neyi yalanlamaktan yoruldun edirne millet vekilinle ilgili bir karar aldınmı bir basın toplantısı yap tınmı hizipcilik ruhunuzda var chp li olmayanlar la sorununuzu çözemiyor sun mesela mansur imamoğlu gibi ülkeye ihanet tezkerelere hayır oyu vermekle olur
  • vatandaş 25.09.2024 00:37
    Bu sözde siyasi partinin oy desdekcileri kimler bir araştırın bunlar kadrolu oy verenler çümkü bu ülkenin gerçek sahipleri değiller ağırlık gayrimüslüm ataist mason mübadelede bu ülke kimliği almış kişilerdir son yıllarda dhkpc pkk fetdoşcularda bu kadroya dahil oldular
  • Aliyar 25.09.2024 00:37
    Vallahi adam doğru olanı yapmış vravo
Daha fazla yorum görüntüle