Sosyalist Enternasyonal Başkanlık Kurulu toplantısına katılmak üzere ABD'ye giden CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yolculuk öncesi İstanbul Havalimanı VIP Salonu'nda açıklamalarda bulundu.

ÖZEL DE KAĞITHANE GAFINA İMZA ATTI

Burada bir gafa imza atan CHP lideri, Kağıthane Belediyesi'ni CHP'nin aldığını öne sürdü.

Beyoğlu Belediye binasının protokol gereği boşaltılmasına değinen Özel, "Başkanımız yıllardır Beyoğlu örgütünden gelen çalışkan, kıymetli bir kardeşimiz. Daha önceki süreçte yapılan işbirliği protokolü AK Parti için çok önemli Kağıthane'yi de içinde bulunduran Beyoğlu Belediyesine bir alan açmak üzere yapılmış. Tabii biz o Kağıthane'yi alınca birilerinin karnı ağrıdı... Kendisinin eylemini destekliyoruz. Hizmetleri konusunda memnunuz. Özellikle kendisiyle Kağıthane'de dolaştığımda şahsına ve şahsıma gösterilen ilginin son derece yüksek olması, onu nasıl bağrına bastıklarını gösteriyor." sözlerini sarf etti.

Özel, partisinin il başkanı Özgür Çelik'in uyarısı üzerine, Kasımpaşa'yı Kağıthane olarak karıştırdığını belirterek, konuşmasını düzeltti.

KILIÇDAROĞLU DA KAĞITHANE'DEN GEÇEMEMİŞTİ

2009 yerel seçimlerinde CHP'nin İBB Başkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kampanya sürecinde Kağıthane'ye Kağıttepe'de olarak dile getirmesi gündem olmuştu.

O dönem Show TV'de Ali Kırca'nın ana haber bültenine katılan Kılıçdaroğlu, "Ben İstanbul'u Sayın Topbaş'tan çok daha iyi biliyorum. Ben Nurtepe'yi de biliyorum. Kağıttepe'yi de biliyorum." gafıyla siyasi kariyerine damga vuran bir gafa imza atmıştı.

MÜCAHİT BİRİNCİ Tİ'YE ALDI

AK Partili Mücahit Birinci o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, "Evet, Kağıthane Beyoğlu İlinin bir İlçesidir, Beyoğlu'na bağlıdır. Memleket idare etmeye talipler..." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek