Tüm ailesini kaybeden bir baba ve geriye kalan bir tek 7 yaşındaki yaralı oğlu, tedavi ettirmek için bisiklete koyup hastaneye götürüyor.. O anlar böyle görüntülendi.

İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne yönelik saldırıları devam ediyor

İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nin orta kesiminde yer alan Bureyc Mülteci Kampı'nda bir eve düzenlediği saldırı sonucu aralarında çocukların da bulunduğu ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

Gazze'deki Sivil Savunma Müdürlüğü Sözcüsü Mahmud Basal, Gazze Şeridi'nin kuzey ve orta kesimine düzenlenen saldırılara ilişkin yazılı bir açıklama yayımladı.

Açıklamada, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Beyt Lahiya'da bir grup Filistinlinin bombalanması sonucu 2 kişinin şehit edildiği ve yaralıların olduğu belirtildi.

 "Yıl sonuna dek Gazze'de şehit sayısı 335 binden fazla olabilir"

Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Nusayrat Mülteci Kampı'nda Ehli Klüp çevresinde Filistinli "Vasifi" ailesine ait eve düzenlenen İsrail saldırısında da 11 kişinin şehit edildiği ve yaralıların olduğu kaydedildi.

Sivil Savunma Müdürlüğü, gün içinde yaptığı açıklamada, İsrail ordusunun, gün boyunca özellikle Nusayrat Mülteci Kampı'na saldırılarını yoğunlaştırdığını, sivillerin yaşadığı büyük bir yerleşim alanını tümden yok etmek üzere bombaladığını belirtmişti.

 

Yorumlar 14 Yorum Var
  • Ölüm var ölüm 25.09.2024 12:33
    Bu katlıamın bitmesi için savaş istiyoruz.Bsşka çaresi yok.
  • Yilmaz 25.09.2024 12:30
    Ne güzel demis üstad M.akifersoy Karanlik gecelerin yokmu nurlu sabahi ahirete cikacak Bu gariban larin Ahi „“
  • urfalı 25.09.2024 12:10
    yıkıl lan namusuz dünya, yıkıl artık yok ol
  • Faruk 25.09.2024 11:58
    ümmetin acınacak hali ve bedelini ödeyen küçük bedenler
  • adres 25.09.2024 11:52
    biz ne yapabiliriz acaba... Ya Allah (CC.) ! İmdat eyle....
Daha fazla yorum görüntüle