Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Batuhan Mumcu, Fatih Altaylı'nın kendisi hakkındaki iddialarına sosyal medya hesabından sert bir dille cevap verdi.

Batuhan Mumcu, daha önce yaptığı açıklamasında, Fatih Altaylı'nın Borsa manipülasyonu ve Monaco iddialarına cevap vermiş ve hukuki işlemlerin başlatıldığını söylemişti. Dr. Mumcu açıklamasında, Mumcu, ''Bahsi geçen tarihte Monaco’da değil, Erzincan’daydım. Sen de zaten valilikteki bayramlaşma programında yayınlanan fotoğrafları gördükten sonra kendi yalanını düzeltmek zorunda kaldın. Borsa manipülasyonu ile ilgili iddialarının doğru olmadığını, yani ‘yalan’ olduğunu sen de biliyorsun. Bizim verilemeyecek hiçbir hesabımız yok. Varsa belgen yayınlarsın. Ama böyle bir belge olmadığını sen de çok iyi biliyorsun. İstersen suç duyurusunda bulun, varsa belgen sun şeffaf bir biçimde her şeyi kendi gözünle de gör. Gerçi görsen de yalanlarına devam edersin. Malum ‘yuva yapma’ meselesi…'' ifadelerini kullanmıştı. 

ALTAYLI'NIN YALANI PATLADI

Batuhan Mumcu bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Fatih Altaylı'nın YouTube kanalında kendisine seslendiği; "İstiyorsan gel pasaportuna bakalım. Nereye hangi tarihte girdiğine. İstersen Fransız polisine soralım. Var mısın?" sözlerine yanıt verdi. Mumcu 'Varım' ifadeleriyle Fatih Altaylı'nın algısını yerle bir eden belgeyi yayınladı. 

İçişleri Bakanlığı'ndan alınan belgeye göre; Mumcu'nun bahsi geçen tarihlerde Türkiye'de olduğu kesinleşti.

Dr. Mumcu'nun Fatih Altaylı'yı zora sokacak açıklamaları şu şekilde;

"VARIM !!! Siz olaya Fransız kalmışsınız!!! Yaptığınız yayında pasaporta bakalım demişsiniz; buyurun bakalım. Herkes vatandaşı olduğu ülkenin ilgili makamlarına sorar, ben devletimin ilgili makamlarına sordum. Buyurun o tarihlerde Türkiye’de olduğumun belgesi. (Barkod sorgu numarası açık.) Siz de Fransız makamlarından teyit alın lütfen…. Gördüğüm kadarıyla siz yalanlarınıza devam edeceksiniz, ben de gerçekleri ifade etmeye devam edeceğim… BELGELİ!"

Yorumlar 0 Yorum Var