Kocaeli'nin Gebze ilçesinde gerçekleşen aşiret düğününe yine servet aktı. Düğünde geline 3 kilogram altın, damda ise 4 milyon 50 bin TL para takıldı.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Celali Aşireti'ne mensup Özbağ ve Bitirgiç aileleri arasında gerçekleşen düğün, bölgenin en çok konuşulan etkinliklerinden biri oldu.

Tunay ve Zafer Özbağ çiftinin oğlu Serhat ile Ayşe ve Erdal Bitirgiç'in kızı Şevval, Gebze Cumhuriyet Mahallesi'ndeki bir sosyal tesisin açık alanında düzenlenen ihtişamlı bir düğünle dünyaevine girdi.

Binlerce kişinin katıldığı düğüne, aşiret reisleri, kanaat önderleri ve iş insanları yoğun ilgi gösterdi. Davetlilerin takı töreninde birbirleriyle adeta yarıştığı düğünde, gelin Şevval'e 900 gramlık altın kemer ile toplam 3 kilogram altın takıldı. Damada ise tam 4 milyon 50 bin TL para hediye edildi.

Takıların teslimi sırasında sahnede ilginç anlar yaşandı. Toy babalarından oluşan 8 kişilik ekip, teslim alınan para ve altınları düzenlemek için yoğun çaba sarf etti. Özellikle 4 milyon 50 bin TL tutarındaki para, valize sığmayınca, ek bir çanta daha getirildi.

Düğün gecenin geç saatlerine kadar devam etti. 

Yorumlar 0 Yorum Var