Olay, dün akşam saatlerinde İstanbul Esenyurt Mehterçeşme Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre sosyal medya fenomeni Hülya Mizgin, bir gelinlikçide çalışanlar ile bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Kısa sürede sokağa taşınan olayda dakikalarca bağıra çağıra tartıştı.

KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜ

Çevredeki vatandaşların polisi araması üzerine olay yerine gelen ekipler, fenomen Hülya Mizgin'i karakola götürdü. Yaşanan o anlar ise çevrede bulunan vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yaşanan tartışma anlarını anlatan Muammer Kocaman, “Ben çalışıyordum, sesleri duyunca dışarı çıktım. Bizim komşu ile bir kadın kavga ediyor. Hemen gelinlikçinin önüne doğru gittim ve tartıştığı kadının sosyal medya fenomeni Hülya Mizgin olduğunu gördüm. Yaklaşık 15 dakika bağırarak tartıştılar. Daha sonra ise polis Hülya Mizgin'i karakola götürdü” dedi.

Yorumlar 24 Yorum Var
  • İSMAİL 30.09.2024 15:56
    BU fenomen bozuntuları da kendilerini bir halt zannetmeye başladı. Ülkeye bir faydası olmayan zevzekler topluluğu
  • Tekin 30.09.2024 15:54
    Fenomen ne yaaa ? Neden para kazanır bunlar yaşamlarını nasıl idame ettirirler.Alınları terlemişmidir hiç dersiniz. Onun bunun sayesinde para kazanıp çoğu kişinin yaşayamadığı yaşantıyı yaşayıp bide böyle çirkeflik yapmaları yokmu. Allah bildiği gibi yapsın sizi. Ar yoksunu reziller.
  • yaşar yıldız 30.09.2024 15:48
    Biz kendimiz bunları bu hale getirdik normal
  • Yasin 30.09.2024 15:43
    bütün suç bizde, bu 5 para etmez insanları evde eşimiz kardeşimiz kızmız takip ede ede bu iki kelimeyi bir araya getirip cümle kuramayan yaratıklar, toplum üzerinde otoriter söz sahibi olduklarını zannetmeye başlıyorlar,, geleceğimzişden umudum yok malesef zaman geçdikçe basitlikler dahada artıyor,
  • Krsl 30.09.2024 15:28
    Bunların bi taraflarını kaldırırsanız, kendilerini bir şey sanarlar....
Daha fazla yorum görüntüle