İsrail polisi, akşam saatlerinde Tel Aviv yakınlarındaki Yafa kentinde düzenlenen silahlı saldırıda ölü sayısının 6 olduğunu duyurdu.
Akşam saatlerinde Tel Aviv yakınlarındaki Yafa kentinde düzenlenen silahlı saldırıya ilişkin İsrail polisinden yeni bir açıklama yapıldı.
Açıklamada, Yafa'daki silahlı saldırıda 6 kişinin öldüğü, 9 kişinin de yaralandığı bildirildi.
Ayrıca 2 saldırganın da olay erinde "etkisiz hale getirildiği" ifade edildi.
İsrail basınına yansıyan haberlerde ise yaralı sayısına ilişkin farklı bilgiler verildi.
Israel Hayom'un haberinde, saldırıda 6'sının durumu ağır, 4'ünun orta, 2'sinin de hafif olmak üzere 12 kişinin yaralandığı belirtildi.
İsrail ordu radyosunun haberinde ise yaralı sayısı 16 olarak duyuruldu. Haberde, saldırganların 20'li yaşlarda Muhammed Halef Receb ve Hasan Muhammet et-Temimi olduğu kaydedildi.
İsrail devlet televizyonu KAN, akşam saatlerinde İsrail polisinden aktardığı haberde, Yafa kentinde düzenlenen silahlı saldırıda 8 kişinin öldüğünü duyurmuştu.
-
Malazgirt 1071
03.10.2024
22:57
İsraililer gorüldükleri yerde hedef tahtasidir...insanlarin herseyini yok ettiler kaybedecek birseyleri kalmadı. artık her Filistinli israill için bir silahtır.
Beğen
/ 1 kişi beğenmiş
-
Dardanella
02.10.2024
09:31
Hitler sana çok öfkeli ve kızgınin. Neden şunların kökünü kurutmayın.
Beğen
/ 2 kişi beğenmiş
-
eyüp
02.10.2024
09:04
gardaş hitler alçağıda yahudi idi israil devleti kurulması için göçe zorlama için 1000 kadar yahudi öldürmüş gerisi yalan TERÖR VE İSRAİL adlı kitap yazarı Robert GURUDAY fransız komist parti genel sekreteri sonrada müslüman olan gerçekleri açıklamaıştır.
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
-
VATANSEVER ASKER
02.10.2024
08:46
Ohhhhhhhhh çok üzüldük !!! devamının gelmesi DİLEĞİYLE......!
Beğen
/ 3 kişi beğenmiş
-
Ercan 58
02.10.2024
08:42
Ohhhhhhh miss
Beğen
/ 4 kişi beğenmiş
Daha fazla yorum görüntüle