HABER7

Gazze Şeridi’nde birinci yılına giren Aksa Tufanı savaşında işgalci İsrail’e direnen Kassam Tugayları, roketli taarruz stratejisine yeniden döndü. Geçtiğimiz gün yayınlanan videoda İsrail askerleri ile yüz yüze geldikleri ve onları başarıyla etkisizleştirdikleri görülen Kassam mücahidleri, operasyonel kabiliyetini ileri taşımaya devam ediyor.

Gazze’nin güneyindeki Han Yunus şehrine giren İsrail askerlerinin mevki bilgisini insansız hava aracıyla tespit eden Kassam Tugayları, kuşatma tarzı saldırıyla tankların üzerine atıldı. Yasin 105 roketiyle hedef alınan İsrail tankları alev topuna döndü. Mücahidlerin kafa kamerasından saniye saniye kayda alınan operasyon anları, farklı açıdan çekilen diğer kayıtlarla desteklendi. Birçok açıdan yayınlanan görüntülerle tanklara verilen hasar net şekilde ortaya konuldu.

AYNI ANDA 3 FARKLI PUSU

Han Yunus’un Fakhari bölgesinde bir kilometrekarelik alanda gerçekleştirilen 3 farklı pusuda ilk aşamada İsrail ordusuna ait Merkava 4 tankı ve bir D9 askeri buldozer hedef alındı.

İkinci safhada bir Merkava 4 tankı, iki asker taşıyıcısı ve iki D9 buldozeri vuruldu. Aynı zamanda Siyonist mühendislik gücünün geçisi sırasında mayın tarlası patlatıldı.

Üçüncü safhada ise Mücahidler üç Merkava tankı ve bir D9 askeri buldozeri havaya uçurdu,

KASSAM DÖNE DÖNE VURDU

Gerçekleştirilen operasyonda, daha öncekilerinin aksine aynı bölgededeki askerî araçlara peş peşe roket atışları düzenlendi.

Omuzdan tek atımlık Yasin 105 roketini ateşleyen mücahidin geri çekilmesinin ardından diğer mücahidin siper aldığı ve farklı İsrail tankına atış yaptığı görüntülere yansıdı.

Aynı mevzi bölgesinden defalarca İsrail tanklarını vuran mücahidlere karşı İsrail askerlerinin hiçbir mukavemet gösteremediği ve silahlarından gelişigüzel mermi yağdırdıkları görüldü.

Kassam’ın vurarak ölü veya yaralı bıraktığı Siyonist askerleri bölgeden tahliye etmek için havalanan İsrail helikopterlerinin görüntüsü de videoda yer aldı.

Sivil katliamı için Gazze’ye giren İsrailli teröristlerin üzerine kabus gibi çöken Kassam mücahidlerinin yayınladığı görüntüler, vurulan asklerlerin ekipmanları ve askerî araçların ele geçirilen kalıntılarının teşhir edilmesiyle sona erdi.

 

 

Yorumlar 17 Yorum Var
  • Çiçek 04.10.2024 13:06
    Şükür ALLAH A iman varsa imkanda var olsekte ALLAH VAR. Zaten. burası sınav. yeri. Kim ALLAH'A Karşı kim adaleti eşitliği ibadeti peygamberi inkar. ediyor kim kabul ediyor çıkıyor meydana ALLAH Melkelerini size yardıma göndersin inşallah Hızır aleyselamı . Yaşıyor onuda size göndersin inşallah amin
  • gakko 04.10.2024 13:00
    elinize ayağınıza sağlık vurun kafirlere
  • Gaga 04.10.2024 12:57
    SU ADAMLARİN BİR ANTİ GANKLATİ YOKMU CİK MU zor lubnana anti tank fuzesi vermek terorisyltlerde bile var…
  • Misafir 04.10.2024 12:56
    Amerika israile yardım ettiğini saklamıyor biz niye Filistine yardım etmekte sşikar değiliz
  • Sivaslı 04.10.2024 12:52
    O, gelen helikopteri düşürseniz çok güzel olacak. Daha çok kayıp verirseniz
Daha fazla yorum görüntüle