Portekiz devi Benfica'da hiç uyum süreci yaşamayan milli yıldız Kerem AKtürkoğlu,  takımının İspanyol devi Atletico Madrid ile oynadığı maçta gol perdesini açan isim oldu.

Yükselen form grafiğini sürdüren Milli yıldızımız, Portekiz ekibiyle 5. maçında 4. golünü attı.

KEREM'İN ŞOVUNA ORKUN'DA KATILDI

Benfica'nın Atletico Madrid'i 4-0 mağlup ettiği maçta son sözü ise 84. dakikada penaltıyı gole çeviren Orkun Kökçü söyledi.


NURİ ŞAHİN'Lİ DORTMUND CELTİC'İ SAHADAN SİLDİ

Nuri Şahin'in çalıştırıcılığını yaptığı Alman devi Borussia Dortmund ise Şampiyonlar Ligi 2. hafta maçında sahasında Celtic'i 7-1'lik skorla devirdi.

Maçta goller; 7. dakikada Emre Can (P), 9. dakikada Maeda, 11., 29., 42. dakikalarda Adeyemi, 40. ve 66. dakikalarda Guirassy ve 79. dakikada Nmecha'dan geldi. Bu sonuçla birlikte Nuri Şahin'in takımı Borussia Dortmund, Devler Ligi'ndeki ikinci maçında da galibiyete uzanarak 6 puana yükseldi. 



HAKAN ÇALHANOĞLU,SNEİJDER SONRASI İLKİ BAŞARDI

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Inter ise Şampiyonlar Ligi'nin 2. haftasında Kızılyıldız ile kozlarını paylaştı.

Giuseppe Meazza Stadyumu'nda oynanan maçta Hakan Çalhanoğlu'nun attığı gol, geceye damga vurdu.

11. dakikada Inter, Hakan Çalhanoğlu'nun muhteşem golü ile maçta üstünlüğü yakaladı.  Ceza sahasına yakın noktadan serbest vuruş kazanan Inter'de topun başına geçen Hakan Çalhanoğlu, uzak köşeye nefis bir vuruş yaptı ve top sol üst direğe çarparak ağlarla buluştu.

Hakan Çalhanoğlu, Wesley Sneijder’den bu yana Inter formasıyla Şampiyonlar Ligi’nde frikik golü atan ilk oyuncu oldu. 

Yorumlar 0 Yorum Var