HABER7

Dünya genelinde ağır hastalıklara sebebiyet vererek terörden daha fazla can kaybına yol açtığı bilimsel raporlara yansıyan alkolü medeniyet ve çağdaşlığın simgesi olarak gösteren seküler anlayış, gençleri bataklığa sürüklüyor.

Birçoğu kaçak olarak işletilen eğlence mekanlarında alkol hatta uyuşturucu tuzağına düşürülen genç dimağlar, hayatlarının en verimli dönemini atıl şekilde tüketiyor.

İçkinin etkisiyle yaşanan taciz, tecavüz vakaları, şiddet olayları ve trafik kazaları ise toplumsal travmaya yol açıyor.

Alkollü haldeyken sokaklarda yarı baygın şekilde yatan gençler ise sorunun ayrı bir boyutu.

İstanbul’un Beyoğlu ilçesinde kayda alınan görüntüler, “seküler bataklığın” bu çirkin yüzünü gözler önüne seriyor.

Taksim’e çıkan ara sokakları zehirli sarmaşık gibi saran gece kulübü ve barların çengeline takılan birçok gencin görüntüsü, bir vatandaş tarafından telefon kamerasıyla kayda alındı.

Nahoş görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Gece saat 02:30’da telefon kamerasıyla çekilen videoyla ilgili, “CHP lideri Özgür Özel’in 140 liralık rakı vaadinin gerçek muhatabı işte bu zavallılar” şeklinde yorumlar yapıldı.

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Misafir 05.10.2024 16:17
    Sekülerizm yani dünyevilik bagrimiza saplanmış hançerdir. Neslimizi yok etmek üzeredir. Bakalım etrafimiza sadece gençler değil hemen herkes dünya menfaati konforu için neler yapıyor.