CHP'ye yakınlığı ile bilinen gazeteci Memduh Bayraktaroğlu 4-6 yaş arasında Kur'an ahlakıyla yetişen çocukların ileride Batı'nın çöpçüsü olacağını söyleyerek İslam'a açıkça nefret kustu.

Memduh Bayraktaroğlu İl Müftülüklerinin açtığı 4-6 Yaş Grubu Kur'an kursları üzerinden İslam'ı ve Diyanet'i hedef aldı. Müslümanların çocuklarının İslam ahlakıyla yetiştirilmesini aşağılayan ve bu zihniyetin ancak Batı'nın çöpçüsü olacağını söyleyen Bayraktaroğlu Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş için de "Yobaz" diyerek onun yerine "İslam'da başörtüsü yok" diyen Ayşe Sucu'nun getirilmesi gerektiğini söyledi.

İşte Memduh Bayraktaroğlu'nun İslam'a nefret kustuğu sözleri;

Siz, 4 ve 6 yaş arasındaki çocukları Kur'an ahlakı yani İslam şeriatı ile eğitmeye kalkarsanız, ülkeyi bitirirsiniz, ülkeyi yok edersiniz. Ülkenin çocuklarını, gelecekte yapay zeka ile ilgilenen, dünyanın en gelişmiş yazılım metotlarıyla üretimlerini artıran gelişmiş ülkelerin insanlarına kul köle edersiniz, çöpçü yaparsınız.

Yıllardır söylüyorum, Sözcü gazetesi yazarı Ayşe Sucu Hanımefendi'yi getirmek istiyorum. Ayşe Sucu Hanımefendi, Diyanet İşleri'nde başyardımcılık yaptı. Gerçekten İslam dinini en doğru bilen ve en doğru uygulayanlardan biri. Bunu istiyorum, bunu hayal ediyorum. O nedenle diyorum ki; inşallah, umuyorum, bekliyorum ve temenni ediyorum ki İmamoğlu, Mansur Yavaş veya Dilek İmamoğlu ya da başka biri (Türkiye’de siyaseten ne olacağı belli olmaz) modern hukuka ve laiklik ilkesine inanan bir cumhurbaşkanımız olacak. İlk işi ise Ali Erbaş isimli yoz, yobaz zihniyeti görevden almak ve daha ilk geceden yerine, modern İslam'ı yaşayabilen ve yaşatabilecek biri olan Ayşe Sucu'yu getirmek olacak.

"4-6 YAŞ KUR'AN KURSLARINDA 1,5 MİLYONA YAKIN ÇOCUK MEZUN OLDU"

Diyanet İşleri Başkanlığı 4-6 Yaş Kur'an Kurslarında 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında kurslardan 1,5 milyona yakın çocuk mezun oldu.

"Bu servetimizi güzel değerlerle yetiştirmemiz lazım"

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş "Kur'an kurslarına yönelik ilgilerinden dolayı velilere ve öğreticilere teşekkür eden Erbaş, "Bugün ülkemizde milyonlarca okul öncesi çocuğumuz var. Anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lisede okuyan 19 milyon öğrencimiz var. 9 milyon üniversite öğrencimiz var. Topladığımız zaman 28 milyon öğrencisi olan bir ülkeyiz. Bu çok büyük bir değerdir, servettir. Bu servetimizi güzel değerlerle yetiştirmemiz lazım. Gençliğimizi, çocuklarımızı, öğrencilerimizi bu değerleri benimsemiş, özümsemiş bir ruhla yetiştirmemiz lazım. 4-6 yaş Kur'an kurslarımızdan şu ana kadar mezun olan 1,5 milyona yakın çocuğumuza işte biz bunları öğretiyoruz." diye konuşmuştu.

Yorumlar 187 Yorum Var
  • İslam bey 06.10.2024 11:33
    Tabi tabi tabi ne diyor bu zavallı çöpçü? Çöpçülere kurban olasın senin gibi dar düşünceli zavallılar yüzünden gençliğin düştüğü hale bak. Atatürk yaşasaydı sizleri bu güzelim ülkeden sürerdi. İçinde islam ve kuran olmayan bir ailenin, mahallenin, köyün,kasabanın,ilçenin,ilin ve devletin huzuruda olmaz geleceğide olmaz.
  • {°^°} 06.10.2024 11:33
    İşte bu zihniyettir ki bizi asıl Batı'nın çöpçüsü yapan. Ham beygir gücü olarak Avrupaya insan ithal eden ve orda çöpçülük yaptıran bu laik yobazların ta kendileridir!
  • Fırat Yazıcı 06.10.2024 11:32
    Kuran ahlakıyla yaşadığımız dönemlerde bütün düşmanlarımıza diz çöktürmüşüz.Son 150 yılda İslamdan uzaklaştık.İslamdan uzaklaştıkça batıya çöpçü olduk.Bunu görmeyen göz olmasa da olur.İnşallah tekrar özümüze döneriz.Bunun gibi zihinleri işgal edilmiş sözde aydınlara itibar etmeyin.Onlar batılı sahiplerinin menfaati için çalışıyorlar.
  • Ali 06.10.2024 11:31
    Komedi
  • Akşehirli 06.10.2024 11:31
    Hadi len ordan asıl senin zihniyetin çöplük olmuş Kuran-i Kerimin nurundan nasibini alamayan senin gibi zavallılar yüzünden memleket hırsız arsız satanistateistle doldu başımız bir türlü beladan kurtulmadı..
Daha fazla yorum görüntüle