CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Ankara'da gazetecilere açıklamalarda bulundu. Özel'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

Siyaset arkadaşlarımın, partimdeki bazı üyelerimin, televizyonların, gazetelerin çarpıtıcı haberlerinden üzülenlerin gönlünü kazanmam gerekiyor. Ben bunu yapmazsam, bu partiyi büyütemem.

CHP'NİN ANKETLERİNDE OY DÜŞÜŞÜ

Partimin irtifa kaybetmesini istemem. Bizim yaptırdığımız ankette daha önce 4,5 puan öndeyken, 3 puan öndeyiz. Niye 5 puan önde olmayalım? 

"UZLAŞMAYACAĞIZ"

Biz, kimsenin yaptığını ettiğini unutmuyoruz. Ne Erdoğan'la anayasa yapmaya niyetimiz var ne Erdoğan'la uzlaşmaya.

"BEDELİNİ BEN ÖDEYECEĞİM"

En sert muhalefeti yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Zaten bugüne kadar yapılmamış mitingleri, yapılmamış muhalefeti yapıp da sonra Meclis'te 26 milyon oy almış Cumhurbaşkanı'nı alkışladığımızda ne kaybediyoruz? Kaybediyorsak bedelini ben ödeyeceğim.

Arkadan saldıran birileri olursa onlar da saldıracak. Bu partinin birinci ve ikinci genel başkanının ne riskler aldığını herkes biliyor. Kolay bir işe soyunmadık. Özgür Özel olarak bütün sorumluluğa sahibim. 

CHP'NİN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I AYAKTA ALKIŞLAMASI

Erdoğan'ın şahsına değil, makama saygımızdan kalktık. Partinin ilk anda yüzde 62'si destekliyor. Dinleyince yüzde 72'si destekliyor. Derdimizi makul çoğunluğa anlatmışız. Bedeli ben ödeyeceğim, hesabı ben vereceğim. 

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Cemil 09.10.2024 15:34
    Insanlari anlamak zordur chp yolla olmaz
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek