İşgalci İsrail ordusu Doğu Kudüs'ün yanı sıra Batı Şeria'nın El Halil, Ramallah, Nablus ve Beytullahim kentlerinde Filistinlilerin evlerine baskınlar yaparek yüzlerce Filistinli direnişçiyi göz altına almaya devam ediyor. Siyonist askerler insan haklarını hiçe sayarak göz altına aldıkları ve hapishanelere koydukları Filiistinlilere her türlü işkenceleri yapıyorlar.

İSRAİL 'HAPİSHANELERİNİN' ACI YÜZÜ

Siyonist askerler koğuşların bulunduğu avluya sis ve gaz bombası atarak büyük bir hışımla içeri giriyorlar. Yanlarında getirdikleri devasa köpeklerle her koğuşun içine dalıyorlar.

İşgalci askerler göz altına aldıkları direnişçilere karşı koyma fırsatı vermeden kelepçeleyip yere yatırdılar. Bütün Filistinli direnişçileri teker teker karga tulumba hapishanelerin avlusuna getirdilerve yere yatırdılar.

UZUN NAMLULU SİLAHLAR

Avluda ters kelepçelenerek yere yatırtılan her direnişçinin başına elinde uzun namlulu silahlı asker ve yırtıcı köpek dikilerek direnme şansı ortadan kaldırıldı. 

Yorumlar 36 Yorum Var
  • Yolcu 09.10.2024 16:58
    Siz bu katillere kızmayın esas katil ve hepsi soysuz köpekler ABD
  • kamil 09.10.2024 16:54
    40 binden fazla insan öldü yanlış savaşıyorlar ölen 40 bin kişi patlayıcı yelek giyip doğrudan saldırsaydı israil bitmişti koyun gibi bombalanmayı bekliyorlar hamas da fare gibi tünellerde saklanmayı bırakıp taaruza geçmeli eğer israil adına bahane üretmek için yalandan savaşmıyorlarsa
  • Ömer 09.10.2024 16:52
    Adi köpekler , bunun bedelini çok kötü ödeyeceksiniz , yaptıklarınız yanınıza kar kalmayacak , silahsız , savunmasız insanlara köpek gibi saldırıyorsunuz . Şunu özellikle görmek lazım , Ey müslümanlar küfür tek millettir , İsrail , Amerika ve Batı hep birlikte saldırıyor biz müslümanların artık uyanması ve bir araya gelmesi lazım
  • Hakikat 09.10.2024 16:49
    Allah tüm islam alemini srail ile birlikte KAHR etsin. Türkiyedeki yöneticiler şunları görüpte nasıl uyku uyuyorlar anlamıyorum. Arkadaş neyi bekliyorsunuz inceldiği yerden kopsun. İnsanlığınızı bukadarmı yitirdiniz. Hiç biriniz bu milleti temsil etmiyorsunuz. Allah sizi bildiği gibi yapsın. Sizi Allaha havale ediyorum.
  • Alper 09.10.2024 16:48
    Yazıklar olsun bize.
Daha fazla yorum görüntüle