Cumhurbaşkanı Erdoğan, Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ile ortak basın toplantısı düzenledi. Toplantıya Rama'nın yaptığı hareket damga vurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sabah saatlerinde başlayan Arnavutluk ziyaretinin ardından iki ülke liderleri kameralar karşısına geçerek açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı

Erdoğan açıklamalarında 100. yıl vurgusu yaparak; "Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyimizin ikinci toplantısı vesilesiyle dost ve kardeş ülke Arnavutluk'ta bulunmanın bahtiyarlığını yaşıyorum. Bildiğiniz üzere geçtiğimiz sene Arnavutluk'ta diplomatik ilişkilerimizin tesisinin 100. yıldönümünü idrak ettik. Tarihi bağlar ve kültürel yakınlıktan güç aldığımız Arnavutluk'la dostane ilişkilerimiz esasen bir asrın çok daha ötesine uzanıyor" ifadelerini kullandı.

OMZUNA DOKUNDU

Arnavutluk Başbakanı Edi Rama ise açıklamaları esnasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın omzuna dokundu. Basın toplantısına damga vuran hareket sonrasında Rama, hemen açıklama yaptı.

Bu hareketine açıklık getiren Rama, Erdoğan'ın omzuna dokunmasının ona olan saygı ve dostluğunun bir göstergesi olduğunu vurguladı. Erdoğan da bu sözlere alkışla karşılık verdi.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Muhtar 10.10.2024 18:26
    dünya sana hayran bensana hayranım allaha dua ediyorum seningibi bir lideri ülkemize bahşettiği için
  • Abdullah 10.10.2024 17:59
    Adamsın Bee.Allah korusun sağlık sıhhat afiyet versin
  • konuk 10.10.2024 17:52
    arnavutlukta kurdurmayı düşündüğü bektaşi devletini de sordunuz mu hangi akla hizmet etmeye kuruluyormuş
  • Sacit genç 10.10.2024 17:49
    Dünyanın adamı Tayyib
  • Berk 10.10.2024 17:40
    Bu Rama'da garip bir şeyler var. BM görüşmelerinde Türk Evindeki Erdoğan ile olan görüşmede de laubali hareketleri vardı. Bektaşi Tarikatı Devleti diye bir hareketin savunucu olan bu adam ABD ve İsrail derin devletinin ya pençesine düşmüş ya da gönüllü fedaisi olmuş.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek