Fatih'te yarım saat arayla iki kadını canice katleden Semih Çelik’in surlardan atladığı esnada arkasından koşan kişinin polis olduğu ortaya çıkmıştı. Yeni paylaşılan bir görüntüde 3. kişinin de olduğu öne sürüldü.

İstanbul'da geçtiğimiz cuma günü iki genç kız yarım saat arayla vahşice öldürüldü. 19 yaşındaki katil Semih Çelik, önce kız arkadaşı olan Ayşenur Halil'i (19), yarım saat sonra ise Fatih'te buluştuğu eski sevgilisi İkbal Uzuner'i (19) öldürdükten sonra Edirnekapı Surları'ndan atlayarak intihar etti.

Fatih surlarında yaşanan kan dondurucu olayla ilgili dikkat çeken bir gelişme yaşanmıştı.

Çelik, surlardan tam atladığı sırada arkasında görülen kişinin kim olduğu merak konusu olmuştu. Sosyal medya kullanıcıları tarafından çeşitli yorumlar yapıldı. Kimisi ona yardım eden birinin olduğunu söylerken kimi de sadece bir gölge olduğunu düşünmüştü.

Sabah'ın haberine göre; arkada görünen 2. kişinin sırrı çözüldü. Görüntüdeki kişinin Çelik'i ikna etmek üzere surlara çıkan müzakereci polis memuru olduğu öğrenildi.

Polis yukarı çıkıp tam hamle yapmaya çalışırken Çelik'in kendini aşağı bıraktığı öğrenildi.

ÜÇÜNCÜ KİŞİ KİM?

Öte yandan sosyal medyada yayılan bir görüntü yine akıları karıştırdı. Görüntülere göre polisin dışında surlarda başka biri daha da vardı. Polis surların hemen üstünde bulunurken yeni çıkan görüntü ise surların hemen alt tarafındaki bölümde başka birinin varlığı görülüyor.

Görüntüdeki kişi surlardaki pencere gibi alanın hemen solunda bir anda ortaya çıkıyor ve kayboluyor.

Sosyal medya şimdi katile yardım eden başka biri daha mı vardı sorusunu soruyor ve görüntüdeki o üçüncü kişinin kim olduğu merak ediliyor.

 

 

Yorumlar 35 Yorum Var
  • Zeliha 06.01.2025 01:10
    Böyle psikopatlar dışarıda değil ceza evinde olması gerekiyor ama yaşadığımız ülke Türkiye!! Söylenecek bir şey yok... :(
  • Messi 10.12.2024 17:11
    Ya o ikbal ve semihse kaçtılarsa
  • Emine 20.10.2024 21:32
    Boynundaki halata bilerek ince ipler bağlamış maksat havada kalmamak diyecek sözüm yok ne desem boş çünkü zamanında önlem alınmamış
  • Murat 13.10.2024 23:46
    Evet tam atlarken arkadan biri geliyo, onunda polis olduğu söyleniyo. Alt kattaki pencerenin sol tarafından biri beliriyo ve yok oluyo. Çok esrarengiz işler dönüyo, merakla bekliyoruz
  • Gülten HAZİRE 11.10.2024 23:08
    Bence büyle şeyleri hiç kimse paylaşmasın lütfen rica ediyorum çünkü hiçte güzel bişeyi deyil
Daha fazla yorum görüntüle