CHP'yi karıştıran son skandalın yankıları sürüyor. CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Manisa Şehzadeler Belediye Başkanı Gülşah Durbay hakkında yasak aşk iddiası ortaya atılmış, her iki taraf da asılsız iddiaları kesin bir dille yalanladı. İddialara çok sert tepki gösteren CHP Genel Başkanı Özgür Özel, eski Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu arayarak çevresindeki 3 kişinin bu itibarsızlaştırma operasyonunun içinde olduğu söylemesiyle gözler Kılıçdaroğlu'na çevrilmişti.

"BU ÇİRKİN OLAY SİZİN OFİSİNİZDEN Mİ ÇIKTI?"

Sözcü TV'de canlı yayına konuk olan Kemal Kılıçdaroğlu, konuya değindi. Gazeteci İpek Özbey, Kılıçdaroğlu'na "Bu çirkin olay sizin ofisinizden mi çıktı?" diye sordu.

"BEN BU KONUDA ÇOK DUYARLIYIM"

İddialarla bir ilgisinin olmadığını belirten Kılıçdaroğlu, şu yanıtı verdi:

"Hayır, hayır. Onlara da baktım. Bir arkadaşımız retweet yapmış ya da gönderme yapmış. Çıkma diye bir şey yok. Böyle bir iftirayı atan kişi ya da haber yapan kişi olsa zaten mümkün değil, bir arada olma şansımız olmaz. Bu dedikodu ve magazinin siyasette kullanılması kadar yanlış bir şey yok. Bu siyasette kalitenin düşmesine yol açıyor. Hayatım boyunca iktidar kanadı da dahil bu tür olayların hiçbirisine itibar etmedim, asla dillendirmedim, konuşmadım. Bu konuda çok duyarlıyım. Çünkü hayatın gizliliği. Baştan kesmek lazım. Belediye başkanı benim evladım, CHP Gençlik Kolları'ndan gelme. Bu tür iftiralar doğru değil. Zamanında müdahale edilseydi ve dava açılsaydı bunlar olmazdı. İftira kadar kötü bir şey yoktur."

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek