Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu Iğdır’ı ziyaret etti. Burada açıklamalarda bulunan Memişoğlu, 'Temel sağlık hizmetlerini biliyorsunuz önemsiyoruz, aile hekimliklerini önemsiyoruz ve onları kuvvetlendirmeye çalışıyoruz.' dedi.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, il ziyaretleri kapsamında 11 Ekim 2024 Cuma günü sabah saatlerinde Iğdır’daydı.

Sağlık Bakanı Memişoğlu, Iğdır’da Şehit Bülent Aydın Havalimanında il protokolü tarafından karşılandı.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu önce Iğdır Valiliğini ziyaret etti. Sağlık Bakanı Memişoğlu, burada Iğdır Valisi Ercan Turan ve ildeki yetkililerle görüşmeler gerçekleştirdi.

Görüşmelerin ardından Sağlık Bakanı Memişoğlu, Iğdır’daki sağlık yatırımları ve sağlık hizmetlerinin durumu hakkında bilgi almak için Valilikte düzenlenen İl Değerlendirme Toplantısı’na katıldı. Sağlık Bakanı Memişoğlu, toplantı çıkışında basın açıklaması yaptı.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu konuşmasında, “Değerli basın mensubu arkadaşlarım, çok değerli Valim, Milletvekilim, il yöneticilerimiz ve değerli meslektaşlarım, Serhat şehir Iğdır’ımıza geldik ve sağlık hizmetlerini değerlendiriyoruz. Gerçekten Iğdır hem Aras Nehri hem de Ağrı Dağı ile Türkiye’mizin en güzel illerinden bir tanesi. Bizi misafir ettikleri için herkese çok teşekkür ediyorum.

Yorumlar 0 Yorum Var