HABER7

Gazze ve Beyrut'ta 7 Ekim'den bu yana on binlerce insanı katleden İsrail, bir yandan da dünyaya Hamas üyeleriyle ilgili gerçek dışı iğrenç iftiralar atmaya devam ediyor. İsrail medyası ve sosyal medya aracılığıyla Hamas üyelerinin İsrailli rehinelere cinsel tacizde bulunduğu iddiasını yaymaya çalışan İsrail yönetimi, serbest bırakılan rehinelerin açıklamalarıyla amaçlarına ulaşamadı.

"ONLARIN BİZE DOKUNMASI YASAK"

7 Ekim'de rehin alınan ve bir süre Hamas kontrolü altında tutulan bir İsrailli kadın ve kızı katıldığı programda İsrail'in 'Taciz' ve 'Tecavüz' operasyonunu çökertti. Rehin oldukları süre boyunca Hamas üyelerinin gözetiminden hiç çıkmadıklarını söyleyen kadın rehineler, Gazze'de tutuldukları süre boyunca Hamaslılarla bilek güreşi yaptıklarını ancak orada bile havlu kullandıklarını kendilerine kesinlikle dokunulmadığını söyledi.

Kadının kızı ise "Onlara göre kadınlar kutsaldır. Kadınlar kraliçe gibidir." diyerek onlara verilen değeri anlattılar. 

İSRAİL ASKERLERİ REHİNELERE KAMERALAR ÖNÜNDE TECAVÜZ ETTİ

Hamas üyelerinin rehinelere 'Taciz'de bulunduğu yalanını ortaya atmaya çalışan İsrail yönetimindeki askerler ise dünya tarihine 'tecavüz ordusu' olarak geçti. srail askerlerinin Negev Çölü'ndeki Sde Teiman gözaltı merkezinde tutulan bir Filistinliye tecavüz ettiği anların görüntüleri bütün dünya medyasında gündem olmuştu. Bazı askerlerin alıkonulan Filistinliye tecavüz etmesi diğer askerlerin ise kalkanları kullanarak o anların güvenlik kamerasınca kaydedilmesini engellemeye çalışması kayıtlara geçmişti. 

Yorumlar 0 Yorum Var
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek