Erciş ilçesinde çiftçilik yapan Yılmaz Baştaş, tarlasında yetiştirdiği ürünleri aracıları ortadan çıkartarak direkt vatandaşa satıyor. 
Erciş ilçesinde çiftçilik yapan Yılmaz Baştaş, tarlasında yetiştirdiği ürünleri aracıları ortadan çıkartarak direkt vatandaşa satıyor. 

"DİREKT TARLADAN SATIŞ YAPMAYI DENEDİK"

Antalya’dan getirdiği ve iki yıldır ekimini yaptığı kuantum domates başta olmak üzere tarlasında biber, salatalık ve diğer sebze ve meyve ürünlerini üreten Baştaş, “Domates, biber, karnabahar, karalahana, kornişon salatalık gibi ürünler ektik. Bu ürünler yetiştikten sonra halkın pahalı ürün yemesinden dolayı arkadaşlarımızla bir karar aldık, direkt tarladan satış yapmayı denedik ve bunda da başarılı olduk." şeklinde konuştu. 

"HEM BİZ KAZANALIM HEM DE VATANDAŞ KAZANSIN"

Vatandaşların yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Baştaş, "Halkımıza böyle bir hizmet vermekten gurur duyuyoruz. Bunun diğer çiftçi arkadaşlarımıza da örnek olması için bu kampanyayı başlattık. Tarladan halka satış yapıyoruz. Hem taze hem hesaplı hem de kaliteli ürünleri halkımızın yemesini istiyoruz. Hem biz kazanalım hem de vatandaş kazansın. Buradan tarla sahibi Bilal Bey'e ve tarım mühendisimiz Vedat beye çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar 1 Yorum Var
  • Ramazn 13.10.2024 16:30
    Guzel kardesim yaptiginiz tabiki guzel lakin bu tarim bolgesinin kente uzakligi cok onemli 30 km uzakta olsa bile git gel 150 tl minimum yakit gider. 15 kilo malzeme alsan kilo basi 10 tl biner. Hadi markette 40 tl olan malzemeyi 25 tl ye satsa 10 tl de nakliye ettimi 35 tl . Bi aracini tarlaya vuracaksin o da cabasi. Ani dusunce guzel ama cok da etkili olmaz.