Çatışmaların tüm şiddetiyle devam ettiği Gazze'de İsrail ordusu ağır kayıplar vermeye devam ediyor. Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, son olarak bir İsrail askeri konvoyuna yönelik düzenlenen saldırının görüntülerini paylaştı. 

KONVOY HAVAYA UÇTU

Kassam Tugayları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Jabalia kampının doğusunda bir mekanize piyade bölüğünün pusuya düşürülmesi ve işgal askerleri arasında ölüm ve yaralanmalarla sonuçlanan olaydan görüntüler yayınladı. El yapımı patlayıcı kullanılarak düzenlenen saldırıda İsrail'in katliam ordusuna ait askeri konvoy hedef alındı. 

Saldırının yayınlanan görüntülerinde patlama sonrası İsrail askeri araçlarının hurda yığınına döndüğü görüldü. 

EVE KAÇAN İSRAİL ASKERİ DE ÖLDÜRÜLDÜ

Saldırıda, İsrail ordusuna ait 12 askeri aracın yanı sıra asker taşıyan bir kamyonun bulunduğu mekanize piyade bölüğünün hedef alındığı belirtildi. Patlama sonrası kaçarak çecredeki bir eve saklanmaya çılan asker ise hedef alınarak öldürüldüğü açıklandı. 

KASSAM SAVAŞÇISINDAN GALANT'A MESAJ

 Videoda bir Kassam savaşçısı Siyonist Savunma Bakanı Galant'a şöyle bir mesaj gönderdi:

"Aşağılık Galant, sana savaşın başında söylediğin sözü hatırlatıyorum, Hamas'ın çöküşünü görüyorum, Allah'ın izniyle İsrail'in çöküşünü görüyoruz ve dünya senin çöküşüne değil, yok oluşuna tanıklık edecek, bu topraklar iki kişiyi barındırmaz, sadece Filistin halkını barındırabilir, Allah'ın izniyle ya biz ya siz boynunuzu çiğneyeceğiz ve günler geçecek."

Yorumlar 2 Yorum Var
  • Tokat 14.10.2024 17:45
    Allah aşkına o kadar video izledim bi parçalanan araç görmedim bi ateş veya dumam yükselir video durur . Yok olduysa göster patlayan yanan aracı göster ne varki. Hani parçalanan konvoy hani paramparça olan tanklar. Gerçekten gebermiş israil aracı askeri görelim ne varki
  • Tuncay 14.10.2024 17:40
    Rabbim her daim muvaffak eylesin