Demokrat Parti İstanbul Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt'un, CHP'ye yakınlığıyla bilinen Sözcü TV'de yaptığı açıklamalar tartışma konusu oldu.

Tuhaf ve sivri çıkışlarıyla bilinen muhalif siyasetçi Yahudilerin de bir kısım Ermeni gibi Türkiye'yi terk ettiğini öne sürdü.

"YAHUDİLER KEŞKE ÜLKEYİ TERK ETMESEYDİ ADIMIZA LOBİ ÇALIŞMASI YAPARDI"

Yüzyılı aşkın süredir asıl hedefleri Türkiye'yi parçalamak olan bu doğrultuda etnik milliyetçilik üretenlerle işbirliği yapma önerisinde bulunan Enginyurt şu sözleri sarf etti:

"Ben diyorum ki keşke 2 milyon Ermeni bu memleketten göçmeseydi keşke Yahudiler bu ülkeyi terk etmeseydi.

Bugün dünyada bizim adımıza lobi çalışmaları yaparlardı."

"GÖÇ MÜ ETMİŞLER, HER YER YAHUDİ KAYNIYOR"

Enginyurt'un Türkiye'yi alçaltan sözleri tepki topladı. Sosyal medya kullanıcıları Enginyurt için dikkat çeken yorumlar kullandı:

​"Yahu ülke Yahudi dönmesi dolu. Türkiye'de Yahudi aristokrasisi hüküm sürüyor. Sermaye sahiplerinden hangisi Türk'e benziyor?", "Bu ne mezunuydu?", "Osmanlıyı içeriden yıkanlar Yahudiler ve Ermeniler", "Göç mü etmişler? Her yer Yahudi ve Ermeni  kaynıyor", "Ordu'nun yüz karası", "Milliyetçiye bak", "şunu vatandaşlıktan atın", "Bir insan nasıl bu kadar savrulabilir anlamıyorum", "Bu herifin ciddi manada zeka problemi var", Sözcü TV'nin havasından mı suyundan mı saçmalama yarışına giriyor buraya gelenler", "Senden iyi lobicimi var kucaktan kucağa geziyorsun Cemal", "Gel de buna ağız dolusu küfür etme"

Yorumlar 254 Yorum Var
  • hızıroğlu 16.10.2024 23:01
    Boş tekeden sesler duydum sanki
  • Yıldırım 16.10.2024 23:00
    Foyası ortaya çıktı..
  • İlhan METİNOĞLU 16.10.2024 23:00
    Bu adamın söylediklerinin bir kelimesini dahi beynim kabul etmiyor.Çünkü çooook çok saçma konuşuyor.
  • Mirza 16.10.2024 22:57
    İsrail'de yahudi çok oraya yerleşebilirsin. Hem onlarıda teselli edersin, hep bizi eğlendirme birazda onları güldür...
  • Namyelüs 16.10.2024 22:57
    Senin gibilerinin terk etmesi daha hayırlı olur! Türkiye aleyhine çalışan ne kadar odak varsa hemen hemen hepsi ile iş birliği içesisindesiniz.
Daha fazla yorum görüntüle
'de daha fazlasını keşfet
Fragmanlar Dünya Sağlık Spor Yemek