Gaziantep'te özel bir kreşte görevli öğretmen Betül K., uyuyan 21 aylık M.D. Özkan'a tokat attı. Olay güvenlik kameralarına yansırken bebeğin babası Mehmet Özkan ve annesi Gündoğdu Özkan, öğretmen hakkında suç duyurusunda bulundu.

Olay, 8 Ekim Salı günü Emek Mahallesi'ndeki Montessori Atölyesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, kreşte görevli öğretmen Betül K., 21 aylık M.D. Özkan'a uyuduğu sırada tokat attı. Tokadın ardından bebeğin yüzünde el izi oluştu.

Betül K. hemen telefona sarılarak bebeğin ailesini aradı ve M.D. Özkan yanağının üzerine yattığı için yüzünde iz oluştuğunu iddia etti. Bunun üzerine kreşe gelen aile, bebeğin yüzündeki parmak izlerini görünce şiddet uygulandığını öne sürerek darp raporu aldı ve öğretmen Betül K. hakkında şikayette bulundu. Güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu, Betül K.'nın M.D. Özkan'a tokat attığı ortaya çıktı. 

Kreş yönetimi, öğretmenin kurumla ilişiğinin kesildiğini duyururken Betül K. sevk edildiği adli makamlarca tutuklandı.

Kameralara yansıyan görüntülerde, 10 bebeğin uyuduğu odada Betül K.'nın M.D. Özkan'a tokat attığı ve ardından battaniyeyi bebeğin üzerine örttüğü anlar yer aldı.

Yorumlar 24 Yorum Var
  • Zahid 17.10.2024 16:07
    kresde büyüyen cocuklar daha basarisiz daha az insancil bunu kanitlayan arastirmalar var kresler kapatilmali
  • İrfan fransadan 17.10.2024 16:07
    Yok kardeşim bize ülke olarak müslümanız demesin kimse insanların kalbinden Allah korkusunun yok olmasına sebep olursanız işte sonuç bu! Yoksulluk cinnet suç patlaması nedir bu ülkenin hali böyle .
  • İhsan 17.10.2024 15:53
    Özgür kadın modelini savunanlar lütfen çocuk yapmayın
  • oyy oyyy 17.10.2024 15:49
    yazıklar olsun laik sistem kadını evden çıkardı bebeği kreşe yaşlıyı huzur evine yolladı nerde o eski günler kadınlar çocuk bakar erkek eve ekmek getirir doğanın kanunu bu ama biz benlğimizden vazgeçtik
  • kenan 17.10.2024 15:49
    21 aylık bebeğin ne işi var kreşte el insaf
Daha fazla yorum görüntüle